Invitasjon til avslutning for Martin i R21


Martin slutter og vi i Grafill inviterer herved til en avslutning i R21 for å takke for følget og ønske lykke til videre.

Martin 1000Px

Grafill R21 onsdag 10. juni kl. 17.00.

Martin Biehl kom som et friskt pust fra norsk kulturliv til Grafill i 2009. Etter å ha jobbet i kulturinstitusjoner som Den Norske Opera & Ballett, Nasjonalmuseet, Kunstnernes Hus, Kunstindustrimuseet og Blomqvist Kunsthandel, ble vi glade når Martin sa ja til jobben som daglig leder i Grafill.

I seks år har han styrt Grafill. Det har skjedd mye. Vi har fått et synligere Grafill, med en storstue i Oslo Sentrum, R21. Vi har fått større stipendbudsjetter. Vi har utstillinger som berører hele Norge. Nye norske sedler skapte publikumsrekord i 2014. Grafill har fått et tydeligere ansikt. Martin er en person som møter deg i døra og viser fram utstillingen, boka og katalogen. Ofte får du tilbud om kaffe også. Studenter, utøvere, samarbeidspartnere og besøkende, føler seg velkomne når de besøker Grafill. Martin har også arbeidet mye med kulturelle nettverk og aktuelle samarbeidspartnere. Å bygge bro, skape allianser og se muligheter for Grafill, har vært Martins fokus siden han startet hos oss. Vi er i gang med å finne Martins etterfølger og håper på mange spennende søkere.

Styret i Grafill takker Martin for veldig fine år sammen og ønsker ham lykke til i fremtiden. Vi vet at det er mange av våre medlemmer og samarbeidspartnere som også vil være med på dette og inviterer derfor til avslutning i R21 onsdag 10 juni kl 17.00. Sett av datoen!

Det blir enkel servering, en åpen taleliste og mange hyggelige mennesker på godt humør!
Alle som vil er velkommen, og av hensyn til servering ber vi derfor om å sende en e-post til grafill@grafill.no dersom du kommer.

Randi Hobøl
Styreleder Grafill