Grafills faggruppe for grafisk design søker ny studentrepresentant


Grafills faggruppe for grafisk design jobber for å inspirere og utfordre våre medlemmer faglig. Vi ønsker å representere bredden i faget og jobber både med større og mindre arrangement, med inviterte internasjonale aktører så vel som små lokale arrangement der hygge og fagprat står sentralt. Vi er i dag en gruppe på 6 personer som holder til i Oslo-området. Faggruppa er ikke representanter for Grafills administrasjon eller hovedstyre, men består av frivillige verv.

Vi ser etter en engasjert student i grafisk design-faget som ønsker et engasjement i vår gruppe. Tidligere studentrepresentanter har blant annet hatt ansvaret for det månedlige arrangementet «Quiz+Pils», initiert foredrag, og bidratt med innsikt fra studentmiljøet. Det er en fordel (men ikke et krav) at personen er i Oslo-området. Arbeidet er på frivillig basis og er ikke honorert.

Hvis dette er noe du vil være med på, send oss en mail med noen ord om deg selv og fortell oss hvorfor du har lyst til å være vår studentrepresentant: umeahm@gmail.com

Frist for å sende inn søknad er 21. oktober.