Grafill søker juridisk rådgiver i 80-100% stilling


Grafill søker jurist eller advokat som skal ha ansvar for juridiske henvendelser, rådgivning og saksbehandling overfor medlemmer, brukere, søsterorganisasjoner og andre relevante aktører. Grafills jurist vil også være daglig lederes støtte i forhandlinger med forvaltningsorganisasjonene som Grafill er medlem av.

Juridisk

Det er en fordel om du har opphavsrettskompetanse, kjennskap til feltet, og en god forståelse for hvilke utfordringer våre medlemmer står overfor og et brennende ønske om å bidra til å bedre deres arbeidsvilkår.

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Relevant arbeidserfaring er ønskelig. Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper, og ønsker oss en medarbeider som er løsningsorientert, analytisk og lett å samarbeide med.  

Grafill er en vital medlems- og interesseorganisasjon med høyt aktivitetsnivå innenfor en bransje i rivende utvikling. Arbeidsmiljøet er hektisk og trivelig. Du må derfor forvente at arbeidsoppgavene vil variere etter behov og over tid. Grafill holder til i moderne lokaler i Rosenkrantz gt. 21 i Oslo sentrum.

Lønn etter avtale.

Søknad og CV sendes på mail til vigdis@grafill.no.

Søknadsfrist 5. oktober 2017.

Kontaktperson
Vigdis Skogli, konstituert daglig leder, mobil 415 85 960