Grafill 25 år: Øl med eget jubileumsdesign


Vi gleder oss til å servere øl med eget jubileumsdesign på Grafills bursdagsfeiring torsdag 20. oktober. Det er Rørosbyrået Form til fjells som har utformet etiketten, som blant annet består av et håndtegnet 25-tall. Brygget kommer fra Røros Bryggeri og Mineralfabrikk.

Form til fjells står bak hele den visuelle utformingen til bryggeriet og deres produkter, på nettsiden deres kan vi lese følgende om oppdraget:

– Konsept, navnevalg og historiefortelling står sterkt for Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk. Røroshistorien og -litteraturen er inspirasjonskilde til illustrasjonene og de små fortellingene på etikettene. Bryggeriet mottok i oktober 2012 prisen «Designspirer» for å bruke design bevisst i merkevarebyggingen.

Maren Todal, byråleder i Form til fjells, kommer til jubileumsseminaret for å fortelle mer om konseptet, navnevalgene og historiefortellingen rundt Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk. Designbyrået drives i dag av tre partnere og lokalisert på Røros. De har kunder over hele landet og har gjennom årene vunnet flere nasjonale priser for sine design- og markedsføringsløsninger for sine kunder.