Something Good søker grafisk designer

Vil du jobbe med design i et kommunikasjonsbyrå med fokus på bærekraft og meningsfulle merkevarer? Vi er på jakt etter en faglig dyktig, allsidig og dreven designer som vil bli sentral i den videre byggingen av et ambisiøst byrå i vekst.

Something Good er et innsiktsbasert og samfunnsorientert kommunikasjonsbyrå med stor kreativ kapasitet. Vårt mål er å hjelpe merkevarer å ta en aktiv rolle i folks liv. Vi mener at bærekraft er mer enn grønne verdier: Bærekraft er også å evnen til å ta en samfunnsrolle hvor man blir genuint meningsfull for folk og bidrar til å gjøre en faktisk forskjell. Merkevarer som tar dette på alvor vil få en klar konkurransefordel.

Nå ser vi etter en grafisk designer med et brennende engasjement for god kommunikasjon.

  • Høyere utdannelse innen grafisk design/visuell kommunikasjon.
  • Relevant arbeidserfaring, gjerne fra byrå, 2-5 år.
  • Meget gode kunnskaper om og erfaring fra Adobe CC programvare, da spesielt photoshop, indesign og illustrator.
  • Veldig kult hvis du også har noe animasjons-skills.
  • Liker å jobbe med formidling av kunnskap og storytelling.
  • Trives i en hektisk og kreativ arbeidshverdag med masse humor.
  • Glad i å jobbe med mennesker.

Hos oss blir du en del av et sprudlende, ambisiøst og engasjert team, som er lidenskapelig opptatt av faget, kundene våre og ideen om å hjelpe merkevarer med å oppleves meningsfulle for folk. Du vil få en viktig rolle når det gjelder å bygge byrået videre, og ikke nok med det, vi har forventinger til at du også vil løfte vår faglige kompetanse videre.

Når vi skaper verdi og vekst for kundene våre, skaper vi også verdi og vekst på egne vegne! Vi vil selvsagt tilby deg konkurransedyktige betingelser.

Vi håper å høre fra akkurat deg!

Kontakt kreativ leder Markus Lind på stilling@somethinggood.no eller tlf 480 93 383.