Ren Røros søker grafisk designer og tekstforfatter

Ren Røros har to ledige stillinger, og søker grafisk designer og tekstforfatter.

Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle. Ren Røros er et konsern med datterselskap som arbeider innen digitalisering, forretningsutvikling, kommunikasjon og energiproduksjon. Tidligere i år ble vi tildelt Distriktenergis Teknologi- og Innovasjonspris som et av Norges mest innovative energiselskap.

Med hovedkontor på Røros har vi umiddelbar nærhet til naturen, frisk luft og god plass. Verdensarven Røros har et rikt og pulserende kafé- og kulturliv med små butikker og hyggelige handlegater. Ren Røros har dessuten nye og moderne kontorer i teknologihovedstaden Trondheim og kan også tilby arbeidssted i Trondheim eller Trondheim og Røros i kombinasjon.

Ren Røros Frontal bruker design som strategisk virkemiddel og leverer tjenester innen forretningsutvikling, kommunikasjon, merkevarebygging og synlighet.

Vi løfter frem det våre kunder har på hjertet og gleder oss over å inspirere våre kunder og gjøre deres merkevarer enkel å forstå, lett å like og umulig å glemme.

I Ren Røros blir du en del av en organisasjon som fostrer innovasjonskultur daglig. Sammen jobber vi for en grønnere verden. Er du med?

Grafisk designer

Vår nye grafiske designer en talentfull og kreativ drivkraft med høye ambisjoner på vegne av våre kunder. Relevant designutdanning på minimum bachelor-nivå er et krav. Du må gjerne være nyutdannet, men erfaring fra arbeid i byrå er aldri en ulempe.

Du er initiativrik, nysgjerrig og brennende engasjert, er i stadig utvikling og har et variert formspråk. Du kommer til å arbeide tett med vår meget erfarne kreative leder. Kollegene dine vil elske det hvis du har glimt i øyet og bein i nesa, og ikke er redd for å ta i et tak.

Vil du være vår nye grafiske designer må du like å jobbe i team, og også være effektiv i din egen boble. Du har tro på egne ideer og kompetanse, men vet at erfaringer fra andre fagpersoner alltid er en berikelse.

Tekstforfatter

Som tekstforfatter i Ren Røros Frontal vi du være Ren Røros sin stemme utad. Samtidig vil du gi «tone of voice» til noen av de sterkeste nasjonale merkevarene fra Røros.

Vår nye tekstforfatter er en talentfull og kreativ drivkraft med høye ambisjoner på vegne av våre kunder. Relevant høyere utdanning er en selvfølge. Vi ønsker at du har solid erfaring med bedriftsprofilering, omdømmebygging og kommunikasjonsarbeid. Fartstid hos et byrå er aldri en ulempe.

Du er glad i historier, mennesker og ord - og trollbinder oss med en gylden penn. Du vet hva som skal til for å fange folks oppmerksomhet. Vi er ute etter deg som skaper godt innhold til de riktige kanalene. Kollegene dine vil elske det hvis du har glimt i øyet og bein i nesa, og ikke er redd for å ta i et tak.

Vil du være vår nye tekstforfatter må du like å jobbe i team, og også være effektiv i din egen boble. Du har tro på egne ideer og kompetanse, men vet at erfaringer fra andre fagpersoner alltid er en berikelse.

For begge stillingene

Hos oss er du en del av et bredt og meget kompetent fagmiljø. Vi arbeider innen fagfeltene tekst, grafisk design, filmproduksjon, illustrasjon, animasjon, webdesign, interaksjonsdesign og digital synlighet. I alt vi gjør har vi en strategisk tilnærming i det vi leverer for kundene våre.

Vår ambisjon er å bygge Ren Røros Frontal som et markant fagmiljø i Midt-Norge. Vi trenger din kompetanse med på laget.

Hos oss får du konkurransedyktige arbeidsbetingelser med gode forsikrings- og pensjonsavtaler, sponset treningsabonnement og en fleksibel arbeidshverdag. Arbeidssted Røros eller Trondheim og Røros i kombinasjon.

Spørsmål om stillingene kan også rettes til daglig leder i Ren Røros Frontal, Sigrid M. Jansen på tlf.: 986 01 001 eller e-post: sigrid.jansen@renroros.no. og Andrew Boothman tlf.: 472 83 7471, e-post andrew.boothman@renroros.no

For nærmere informasjon og ønske om en konfidensiell samtale, kontakt Assessit ved John Holen tlf. 924 31 993. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, også overfor Ren Røros i prosessens innledende fase.

Ren Røros Frontal er en del av konsernet Ren Røros. For mer informasjon om Ren Røros se våre nettsider www.renroros.no

Søknadsfrist 14. september

Søk på stillingen som grafisk designer her!

Søk på stilling som tekstforfatter her!