Rektor/direktør til Fagskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania er en del av Høyskolen Kristiania, som i 103 år har drevet med yrkesrettet utdanning. Vi er i dag en av landets største fagskoler med studiesteder i Oslo, Trondheim og Bergen. Fagskolen Kristiania er en av få fagskoler med fagområdeakkreditering fra NOKUT. Vi har høye ambisjoner for fagskolen fremover, og søker en faglig og strategisk sterk rektor/direktør for videre utvikling og vekst.

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet og innovasjon.

Aktuelle kandidater bør ha sterk faglig bakgrunn, innsikt i utdanningssektoren og ledererfaring fra offentlig eller privat sektor. Den vi søker evner å kombinere faglighet og pedagogisk utvikling med godt lederskap, og har interesse for strategisk utviklingsarbeid så vel som daglig drift. Du må være både visjonær og skape entusiasme internt og eksternt, og samtidig ha stor gjennomføringsevne. Nærhet til studenter, næringsliv og arbeidsliv er en forutsetning.

Høyskolen Kristiania kan tilby følgende:
En spennende jobb ved en fagskole i stor utvikling
Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
Arbeidsplass midt i sentrum av Oslo
Gode muligheter for faglig utvikling
Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
Lønn etter avtale
 
Har du spørsmål til stillingen? 
Ta kontakt med HR-direktør Jan Murvold eller administrerende direktør Solfrid Lind.

Søknadsfrist: 1.2.2018

Kun søknader som kommer via søknadsportal vil bli vurdert.
 
Les mer her