​Oslo Skin Lab søker designstudent

Har du lyst å være en del av et team som ser etter inspirasjon og idèer fra nettopp deg?

Vi er nå på jakt etter deg som "alltid" er oppdatert på de nyeste trender innen design og SoMe, og som ønsker å dele nettopp denne kunnskapen. Du vil bli en del av et lite design team som leverer materiell til norske og utenlandske markeder. Vi er hovedsakelig ute etter å bli inspirert av dine tanker og idéer, men trenger også din hjelp til blant annet:

  • Utvikling av materiell på SoMe, nyhetsbrev og Youtube
  • Videoredigering og animasjon
  • Bildehåndtering
  • Design på trykk
  • Andre oppgaver innen design

For oss er det viktig at du er ansvarsfull, og vi setter pris på at du er nysgjerrig og liker å stille spørsmål. Her er vi veldig stolte av faget vårt, er du også en som er engasjert og brenner for det du driver med? Da er vi sikre på at du vil passe perfekt inn i teamet vårt!

Vi ønsker at du skal bidra til vårt team ca. 1 dag i uken, men ved behov kan det bli mer. Vi legger opp til fleksibilitet rundt forelesninger og eksamener.

Har du lyst til å være en viktig bidragsyter i et veletablert selskap i vekst, hører vi gjerne fra deg i form av en kort søknad der du henviser til noe av ditt arbeid du er stolt av.

Søknad og spørsmål om stillingen, kontakt HR Business Partner Christina Waale Salomaa, tlf. 909 76 986 eller epost christina.salomaa@nutraq.com.

Om oss
Oslo Skin Lab er en del av NutraQ konsernet; en internasjonal og ledende aktør innen kosttilskudd og hudpleie. Vår produktportefølje er spesielt utviklet for nordiske forhold med ingredienser som har en dokumentert effekt gjennom solide studier. Konsernet er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland og Tsjekkia med rundt 140 ansatte og en årlig omsetning på over en halv billion kroner. Med en egen R&D avdeling har konsernet et uttalt fokus på høy kvalitet og dokumentasjon i alle ledd av virksomhetens verdikjede. Organisasjonskulturen vår er bygget på kjerne verdiene; nyskapende, modig, ansvarlig og respektfull.