NRK søker UX- og UI-designere

Er du en UX- eller UI-designer som brenner for gode brukeropplevelser og med hjerte for NRK? Er du lidenskapelig opptatt av innovasjon, konseptutvikling, interaktivt design, brukergrensesnitt og/eller produktutvikling? Ser du etter et sterkt fagmiljø som i tverrfaglige team utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse? Vi ser etter deg!

NRK jakter nå på sine tre nye designstjerner, les mer om stillingene og søk her:

UX-designer til NRK TV

UI-designer til NRK TV

Interaksjonsdesigner til NRK.no

Om produkt- og teknologiutvikling i NRK
Produkt- og teknologiutviklingsmiljøet i NRK består av omtrent 370 medarbeidere som designer, utvikler, forvalter, og drifter NRK TV, NRK Super, NRK Radio, Yr, og NRK.no, samt interne systemer.

NRK er mer enn en mediebedrift. Mer enn en jobb. Vi har et tydelig samfunnsoppdrag som går ut på å dekke demokratiske, sosiale og kulturelle behov i det norske samfunnet. Dette gjenspeiles i alt vi gjør, hvordan vi prioriterer og hvordan vi forholder oss til publikum.

Et av Norges beste miljøer
NRK har de siste årene blitt kåret til en av landets beste arbeidsplasser i medie- og kommunikasjonsbransjen. Det er ikke tilfeldig. At du skal trives er helt sentralt i NRKs filosofi. Det lønner seg på alle måter. Hvorfor folk liker seg hos NRK finnes det flere grunner til. Mange trekker frem fellesskapet.

I NRK finner du stort mangfold. Både faglig, kulturelt og sosialt. Her finner du mange populære arenaer der vi møtes for å oppleve, trene, diskutere, feste, spille eller helt andre ting. I tillegg arrangeres det flere faglige arrangement som spennende innovasjonsdager, fagdager, pitche-dager, førpremierer, seminar og konferanser. Der vi høster og deler kunnskap og diskuterer fag.

Hva vi tilbyr
Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i felleskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons-, og forsikringsordninger, og velferdstilbud.