NRK P3 søker visuell historieforteller

P3s avdeling i Trondheim leter etter en idérik visuell historieforteller som elsker å samarbeide, og som brenner for å lage innhold til en ung målgruppe. Vi leter etter deg som får oss til å skinne på alle våre digitale plattformer, og som vil bidra til at enda flere unge oppdager og elsker radio, podkast og nett-innholdet fra NRK P3.

NB: For å bli vurdert som søker må du legge ved arbeidsprøver som viser frem det du mener du kan bidra mest med i stillingen. (Kan være foto, video, illustrasjon, grafikk etc). Kontaktinfo finner du nederst i annonsen.

Vi har behov for to medarbeidere til to stillinger, den ene er et vikariat som går fra 12. august og ut året, og den andre en fast stilling. Begge i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

- Lage videoer og andre visuelle elementer som når ut til P3s målgruppe.

- Tilpasse og utforme innhold (videoer, GIFs, illustrasjoner, animasjoner etc) basert på P3s visuelle profil til nett, sosiale medier og trykksaker/merch.

- Jobbe frem innhold sammen med flere av redaksjonene på Tyholt, blant annet Norske Tilstander, P3 dokumentar, Filmpolitiet og Juntafil og Heia Fotball.

- Jobbe aktivt med dialog og innsikt med P3s målgruppe for å til enhver tid vite hva som funker på nett og i sosiale medier.

Kvalifikasjoner

Redaksjonell erfaring er en fordel. Vi leter etter deg som behersker og er interessert i flere ulike visuelle fagfelt og formater, og som har kompetanse på et eller flere av disse feltene:

- Foto/regi/videoredigering

- Beherske verktøy som for eksempel Premiere, Photoshop og Illustrator

- Historiefortelling og journalistikk

- Erfaring og/eller utdanning innen grafisk fag eller digital historiefortelling.

- Erfaring med produksjon og publisering på nett og sosiale medier, og som er vant til å tenke innhold og form mot en spesifikk målgruppe.

Personlige egenskaper

Du er idérik, og har mange ideer til hvordan vi kan nå unge folk med innholdet vårt

Du har en genuin interesse for hva som er viktig og underholdende for unge folk i Norge i dag.

Du er blid, sosial, glad i å samarbeide, og kommuniserer godt

Du er ambisiøs, tar ansvar, og liker å jobbe mot hårete mål

Du liker å prøve nye ting, og er glad i endringer og variasjon i arbeidshverdagen.

Du har teft for hva som ser bra ut, og hva som må til for at unge folk skal stoppe opp og bruke innholdet vårt.

Vi tilbyr

Fast jobb i et utviklende, trygt og sosialt arbeidsmiljø.

Som P3-kollega på Tyholt vil du jobbe sammen med et sterkt fagmiljø innenfor journalistikk og historiefortelling på flere plattformer. I tillegg til å samarbeide tett med P3s avdeling i Oslo, får du litt over nære 30 kollegaer som drives av å underholde, utfordre, og bringe unge nærmere hverandre.

Du får jobbe sammen med noen av Norges dyktigste produsenter og formidlere av ungt innhold, og jobbe med et spennende og viktig samfunnsoppdrag.

Lønn etter avtale ihht NRKs lønnsnivå og avtaleverk.

Les mer og søk stillingen her