Luftige studiorom til leie i sentrum

Vi har to studiorom til leie midt i sentrum i Oslo. Kontorfellesskapet ligger i Christian Krohgs gate 2, midt mellom to rolige bakgårder og Akerselva. Her sitter mimosa—studio som drives av Karoline Bakken Lund og Thea Urdal, samt seks andre hyggelige designere. Samtlige jobber enten innenfor grafisk design, klesdesign eller industridesign og har egne rom. Vi vil gjerne få inn noen ekstra nøkkelpersoner som kan gjøre fellesskapet komplett. Vi har et stort kantinerom og kjøkken som kan benyttes til møter og lunsj, samt andre arrangementer, en personheis og en vareheis, fibernett, pluss en nydelig takterrasse. Det er, om vi får si det selv, ganske så trivelig her.

Majoriteten av øvrige aktører i bygget jobber med kunst, design og arkitektur. Røde Kors har leksehjelp i første etasje, så det er folk her nesten hele døgnet. Egen vaktmester er også tilknyttet bygget og NOKAS gjør vakthold. Kontorene er brannsikret med et seriekoblet brannsystem og har også en rekke brannslukkingsapparater m.v.

Studioene til leie:

STUDIOROM MED STORT VINDU

20 kvm stort studio. Takhøyde 2,65 m. Romslig og lyst rom med stort vindu. Rommet passer fint for flere stykker.

Leiepris 6000 ink. mva. + 100 kr ekstra i måneden for fibernett pr leietaker. 1 måneds depositum. Tre måneders oppsigelse. Oppvarming (vannbåren varme) inkludert.

STUDIOROM MED GLASSVEGGER

Cirka 40 kvm stort studio. Takhøyde 2,65 m. Romslig og lyst rom med stort vindu. Rommet passer fint for flere stykker.

Leiepris 9000 ink. mva. 100 kr ekstra i måneden for fibernett pr leietaker. 1 måneds depositum. Tre måneders oppsigelse. Oppvarming (vannbåren varme) inkludert.

Ta kontakt med oss på hello@mimosa.studio eller sms 97857965 om dere vil komme på visning.