Luftige studiorom til leie i sentrum

Vi har to studiorom til leie midt i sentrum i Oslo. Kontorfellesskapet ligger i Christian Krohgs gate 2, midt mellom to rolige bakgårder og Akerselva. Her sitter mimosa—studio som driftes av Thea Urdal og Karoline Bakken Lund, samt seks andre hyggelige designere. Samtlige jobber enten innenfor grafisk design, klesdesign eller industridesign og har egne rom. Vi vil gjerne få inn noen ekstra nøkkelpersoner som kan gjøre fellesskapet komplett. Vi har et stort kantinerom og kjøkken som kan benyttes til møter og lunsj, samt andre arrangementer, en personheis og en vareheis, fibernett, pluss en nydelig takterrasse. Det er, om vi får si det selv, ganske så trivelig her. 

Majoriteten av øvrige aktører i bygget jobber med kunst, design og arkitektur. Røde Kors har leksehjelp i første etasje, så det er folk her nesten hele døgnet. Egen vaktmester er også tilknyttet bygget og NOKAS gjør vakthold. Kontorene er brannsikret med et seriekoblet brannsystem og har også en rekke brannslukkingsapparater m.v. 

Studioene til leie: 

Studiorom med tilknyttet lager 
Totalt 22 m2. Takhøyde 2,65 m. Noe mindre vindu enn de øvrige rommene, men har til gjengjeld egen fransk balkong. Lageret kan selvfølgelig brukes til oppbevaring, men potensielt også fint som redigeringsrom. Rommet passer fint for to stykker. 

Leiepris 3120 eks. mva. 100 kr ekstra i måneden for fibernett. 1 måneds depositum. Tre måneders oppsigelse. Oppvarming (vannbåren varme) inkludert. 

Studiorom med stort vindu
Cirka 13 m2 stort studio. Takhøyde 2,65 m. Romslig og lyst rom med stort vindu. Rommet passer fint for to stykker. 

Leiepris 2800 eks. mva. 100 kr ekstra i måneden for fibernett. 1 måneds depositum. Tre måneders oppsigelse. Oppvarming (vannbåren varme) inkludert.

Ta kontakt med oss på hello@mimosa.studio eller ring 93262603 om dere vil komme på visning.