Ledige kontorplasser hos Illustratørene, i sentrum!

Illustratørene har ledig plass i sitt kontorfellesskap. Unik mulighet til å bli del av et kreativt miljø, med prima beliggenhet mitt i sentrum, rett ved Stortinget.

Her får du en lys og fin plass som er passe åpen og sosial, passe skjermet og privat, til å utfolde dine kreative juser på. Kontorplassen er ca 7,5 kvm og har god plass til hyller og arbeidspult. I tillegg får du møterom/kjøkken, internett, printer/kopimaskin og ikke minst nydelige, kreative kollegaer. Totalt er det syv arbeidsplasser, så her er det koselig og aldri mye støy. Lokalet ligger i 6. etg (med heis!) og har en flott balkong med utsikt over alle parader som går i byen.

Med sin plassering rett ved Stortinget t-banestopp har du nærhet til det meste av transport. T-bane, tog, buss, trikk, bysykkel og alle varianter av el-sparkesykler. Praktisk!

Glemte du matpakke? Her er det mange kafeer og matbutikker å velge mellom. En dobbel latte på vei til jobb? Det fortjener du!

Pris pr mnd er 4950,- inkl. moms (Vanligvis (før covid-19) har vi felles lunsj, med varmmat på fredager. Da betaler vi 500 kr ekstra i mnd).

Vi kan også se på muligheten for leie av halv plass til halv pris.

Send en mail til cathrine@illustratorene.no om du vil vite mer eller komme innom oss for en prat.

Bli bedre kjent med arbeidene våre på instagram @illustratorene eller på nettsiden vår www.illustratorene.no.