Ledige kontorplasser hos Blank Space

Blank Space er stolte over at vi er en av Norges største kollektiver med kunstnere, designere og kulturelle frilansere.Vi er en arbeidsplass som ønsker å være løsningen for fremtidens måte å arbeide på, det være et sted som er tilrettelagt og åpne for den stadig voksende gruppen av kreative arbeidere og små selskap. Her er et felleskap av mennesker som brenner for kunst og kultur, og vi er alle opptatte av å heie hverandre frem samt å bidra til at du trives ekstra, ekstra mye med din arbeidshverdag. Alt dette er vi - uavhengig av når på døgnet du ønsker å møte opp på jobb, hvor lenge arbeidsdagen din varer og om du trenger mye eller lite plass rundt deg. Blank Space blir med andre ord også formet av hvem du er.

Å leie kontorplass hos oss gjør at du får dele kontor, men ikke kontrakt, med andre designere og kunstnere som kan inspirere og engasjere deg i arbeidshverdagen. Du får 24/7 tilgang til stedet, låsskap, og en hyggelig space som deles når du ikke er der!

Blank Space har 3 ledige kontorplasser i vårt område:

Flexi-pult (1000NOK): Plassene er for deg som trenger et sted å sitte i blant, ønsker inspirerende og engasjerte folk rundt deg og liker en fleksibel hverdag.

Dette rommet er tilhørende vårt galleri, med panorama utsikt over downtown Oslo. Rommet er fylt med naturlig lys hele dagen og samtidig så slipper du bråk fra både gate og naboer. Du får også eget skap til oppbevaring av det du ikke orker å drasse med deg når du skal hjem eller på oppdrag.

ROM J/K : Du enten kan leie ett eller begge kontorene for ditt selskap eller din gjeng, eller du kan velge å kun leie en kontorplass som en del av et kontorfelleskap.

Rommet J (10 000 kr for hele, eller 2500x4 kr per person hvis rommet leies ut som et felleskontor) er 26 kvm, med panoramautsikt ut over downtown Oslo, fylt med naturlig lys hele dagen og samtidig så slipper du bråk fra både gate og naboer. Rommet har som kontorfelleskap plass til 4 arbeidsplasser, men skulle dere ønske å leie hele rommet alene kan det fint passe for opp til 8 stykker.

Rommet K (6400 kr for hele, eller 2200x3 kr per person hvis rommet leies ut som et felleskontor) er 16 kvm, med panoramautsikt ut over downtown Oslo, fylt med naturlig lys hele dagen og samtidig så slipper du bråk fra både gate og naboer. Rommet har som kontorfelleskap plass til 3 arbeidsplasser, men skulle dere ønske å leie hele rommet alene kan det fint passe for opp til 4 stykker.

Rommet B: (4000kr, passer 1-2 pers) er 10krm. Rommet er enkeltkontor med utsikt ut over downtown Oslo, fylt med naturlig lys hele dagen.

Fixed Desk: (2000kr, kan ikke deles) 1 ledig kontorplass i vårt åpne kontorlandskap. Kontorplassen er fast, og man deler et stort åpent rom sammen med 7 andre kunstnere og designere. Du får ekstra oppbevaringsplass som inkluderer låsskap. Rommet er fylt med naturlig lys hele dagen, og kontorplassen er skjermet med skillevegger.

Uansett hvilke coworking plass du velger, i tillegg får du også et gratis Nerde-medlemskap hos Blank Space, som gir deg muligheten til å selge din kunst uten ekstra kostnad på vår hjemmeside, gratis deltakelse på kurs, rabatt på leie av vårt lokale for dine arrangement og utstillinger, og mye mer. www.patreon.com/blankspaceoslo

Ta kontakt for mer informasjon om dette - liz@blankspaceoslo.com.