Ledig kontorplass Stallen/ Thorvald Meyersgate 30

Vi er en gjeng på 7 kreative innenfor design, illustrasjon, skriving og journalistikk som sitter i et felleskap på Grunerløkka i Oslo.

Lokalet er en gammel Stall i bakgården i Thorvald Meyersgate 30. Vi nyter fordelen av å sitte veldig sentralt, samtidig som vi er skjermet inne i bakgården til Bar Boca/Grunerløkka Brygghus hvor det faktisk er rolig og fint på tross av tikk & trafikk i hovedgaten. Leien er på 2560 uten mva / 3200 ink mva, hvilket inkuderer strøm, nett og bruk av møterom i 2. etasje som vi booker etter behov i egen kalender.

Lokalet er nylig pusset opp, har veldig jevn, fin gulvvarme, og dører som kan åpnes på vid gap i sommerhalvåret. Vi har også tilgang på benker i bakgården som vi bruker til lunsj når det er varmt i været. Vi ønsker oss noen innenfor de kreative yrkesretningen som ser etter en arbeidsplass der de er mer til stedet enn fraværende. Vi jobber alle selvstendig, men synes det er veldig hyggelig med selskap i lunsjen og vil gjerne at plassen skal brukes og ikke stå for mye tom. Nå er vi som sagt 7, men det er som oftes 4-5 på jobb samtidig pga individuelle møter, fleksibel arbeidstid og hjemmekontor.

Plassen er ledig fra 01.07.18 (oppstart over sommeren kan diskuteres) Dette er 1 års kontrakt med mulig forlengelse. Oppsigelse 3 mnd begge veier.
Vi håper å høre fra deg!

Ta kontakt med Tonje Holand på 93423709 for en prat eller visning.