Ledig kontorplass hos Blank Space

Blank Space er stolte over at vi er en av Norges største kollektiver med kunstnere, designere og kulturelle frilansere.Vi er en arbeidsplass som ønsker å være løsningen for fremtidens måte å arbeide på, det være et sted som er tilrettelagt og åpne for den stadig voksende gruppen av kreative arbeidere og små selskap. Her er et felleskap av mennesker som brenner for kunst og kultur, og vi er alle opptatte av å heie hverandre frem samt å bidra til at du trives ekstra, ekstra mye med din arbeidshverdag. Alt dette er vi - uavhengig av når på døgnet du ønsker å møte opp på jobb, hvor lenge arbeidsdagen din varer og om du trenger mye eller lite plass rundt deg. Blank Space blir med andre ord også formet av hvem du er.

Du får 24/7 tilgang til stedet, låsskap, og en hyggelig space som deles når du ikke er der!

Blank Space har ledige kontorplasser i vårt område:

FLEXI-PULT(1000kr/mnd)
Plassene er for deg som trenger et sted å sitte i blant, ønsker inspirerende og engasjerte folk rundt deg og liker en fleksibel hverdag.

Du får eget skap til oppbevaring av det du ikke orker å drasse med deg når du skal hjem eller på oppdrag.

FIXED-PULT
(2000kr/mnd): Disse pultene er for de som ønsker mer konkret plass å jobbe på enn Flexi-pultene tilbyr - har kan du sette bildene av katten din og kaktusen din uten å bryr deg! (Og også materialene og PC skjerm, feks...!)

Du får også eget skap til oppbevaring , både låsbart og ikke.

SHARED ROOM
(2200.2500kr/mnd) Ønsker du ditt eget rom, men mangler penger? Krever du litt mer plass, eller trygghet, eller mindre prat fra ukjente folk? Da er våre "delt rom" løsninger perfket for deg! Da får du dele et rom med andre, men har mer vegg og gulvplass for utstyret ditt, og en låsbardør.

ROM G (16kvm, 7800kr /mnd)
Perfekt for ditt selskap eller din gjeng!

Rommet har panoramautsikt ut over downtown Oslo, fylt med naturlig lys hele dagen og samtidig så slipper du bråk fra både gate og naboer.