Interaksjonsdesigner, Fete typer + Savant

Vi er på utkikk etter en ny, talentfull interaksjonsdesigner til vårt tverrfaglige kommunikasjonsmiljø i Oslo. I Fete typer + Savant vil du få mulighet til å jobbe i team med våre beste interaksjonsdesignere, som brenner for gode brukeropplevelser. Våre designere er engasjerte og dedikert til faget og kan tilby et godt læringsmiljø, der du være med på hele prosessen, fra ide og konsept til ferdig utviklet produkt.

I Fete typer + Savant bruker vi kommunikasjon som strategisk virkemiddel for at kundene skal nå sine mål og styrke sin merkevare. Med en bredt sammensatt gjeng av kommunikasjonsrådgivere og tekstforfattere, digitaldesignere, utviklere og grafiske designere tilbyr vi helhetlige kommunikasjonsløsninger i både digitale og analoge kanaler. Vi er eksperter på gode brukeropplevelser, historiefortelling og visuell kommunikasjon, og trives ekstra godt når våre ideer engasjerer og gir resultater.

Dette er deg:

• Du har utdannelse og/eller erfaring innen interaksjonsdesign.

• Du har interesse for tjenestedesign og design av helhetlige produkter med gode brukeropplevelser.

• Du kan skape gode løsninger for kunden som gjør applikasjoner, nettsteder til en positiv opplevelse.

• Du har gode samarbeidsevner og interesse for å jobbe i ulike team i vårt tverrfaglige arbeidsmiljø og kan jobbe selvstendig.

• Du er en hyggelig person som bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø.

• Du snakker norsk og/eller engelsk

Vi tilbyr:

Fleksibilitet

Hos Fete typer + Savant får du mulighet til å strukturere arbeidsdagen din på den måten som passer deg best, for å få utnyttet ditt potensial til fulle

Spennende prosjekter

Vi har en spennende kundeliste. Hos oss vil du delta på møter og samarbeide direkte med kundene. Du vil få varierte og utfordrende oppdrag, med mulighet for å jobbe med store og små merkevarer.

Profesjonalitet

Fete typer + Savant utgjør et spennende tverrfaglig miljø med sterk faglig tyngde. Her er det god mulighet for en pangstart i karrieren i et profesjonelt godt miljø for interaksjonsdesign.

Sosialt miljø

Vi er en fin gjeng som har det morsomt og hyggelig sammen. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler i Torggata, midt i Oslo sentrum. Vi liker å samles sosialt og dra på turer både i Norge og i utlandet. Du er velkommen på laget!

Send søknad med CV sendes til kontakt@fetetyper.no innen 10. februar.

Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med mette.brekkehansen@fetetyper.no

Ved faglige spørsmål, ta kontakt med morten@savant.no