IKO-Forlaget søker illustratører

IKO-Forlaget utvikler i disse tider en rekke barnebøker som på ulikt vis formidler kristne verdier og/eller historier. Noen er tradisjonelle bøker for de minste barna om episoder fra Jesu liv. Andre er skjønnlitterære og underholdende utgivelser beregnet på barn i 6-9 års alder.

Det er også bøker for ungdom og voksne under utvikling, så vi ønsker oss henvendelser fra ulike illustratører som behersker forskjellige typer uttrykk.

Hvis du kunne tenke deg å ta oppdrag for oss, send en e-post og legg ved lenke til hjemmeside eller legg ved et par arbeidsprøver til arild.rossebo@iko.no eller astrid.paulsen@iko.no

Prosjektene er i gang, så fint om du kan si noe om når du har ledig kapasitet.

IKO-Forlaget kan tilby

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Stor bredde i prosjekter innenfor vårt segment
  • Erfarne redaktører å samarbeide med.

IKO-Forlaget er et solid forlag med hovedvekt på bøker, musikk og andre produkter rettet mot barn. IKOs visjon er å skape rom for kristen tro, håp og undring. Mange av IKO-Forlagets bøker selges gjennom «Dåpsklubben Tripp Trapp», som har seks alderskategorier fra 0-15 år. Pakkene sendes ut til medlemmene tre ganger i året, og inneholder bøker og andre produkter. Ta gjerne en titt på våre utgivelser her.