Front-end designer til Stavangers eldste grafiske bedrift!

(eller fortellingen om hva Tonje kommer til å savne…)

DataTrykk utvikler konsepter og produkter for visuell kommunikasjon i alle kanaler, og tilbyr alt fra enkle produkter til sammensatte kampanjer for større og mindre selskaper. Vi ønsker å skape en symbiose mellom det trykte produkt og det digitale alternativ, og vi liker å utfordre oss selv og våre kunder.

Ved samhandling skaper vi resultater!

Det ser heldigvis ut for at våre kunder trives med oss og hvordan vi tenker og leverer, og da Tonje gråtkvalt fortalte at hun måttet forlate vår idyll i Sjøhagen 2 for å kunne arbeide nærmere der hun bor, søker vi deg som tror at du kan erstatte henne.

Hvis du tror du kan bli en ny Tonje (eller Tore for den saks skyld) så passer følgende beskrivelse på henne
Hun leverer kvalitet i arbeid, er effektiv og engasjert. Hun er løsningsorientert, lærevillig og nysgjerrig. Tonje er ansvarlig, systematisk, har høy arbeidskapasitet, og sist men ikke minst, hun har evnen til å arbeide selvstendig og på lag.

Tonje kommer til å savne svært varierte arbeidsdager med selvstendige oppgaver, direkte kundekontakt, spennende prosjekter i skjæringen mellom digitale løsninger og trykte produkter, men kanskje mest av alt sine gode kolleger og trivelige kunder.

Som Front-end designer vil du ha ansvar for å utvikle store og små webprosjekter for kunder i alle bransjer, samt drifte våre egne nettsteder og sosiale medier. Vi ser etter deg som til enhver tid er oppdatert på trender, aktivt søker informasjon og kunnskap og som er løsningsorientert og effektiv.

Vi ønsker å utvikle oss videre og Tonje har ramset opp følgende viktige områder

  • God kunnskap til webdesign og CMS
  • Oppdatert på ny teknologi og programvare
  • Erfaring med Wordpress
  • Gode kunnskaper i HTML og CSS (og gjerne JavaScript)
  • Høyere utdanning ser vi på som en fordel, men du stiller like sterkt med lang arbeidserfaring og en spennende portfolio.

Vi håper jo at du kan tenke deg å jobbe med oss og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte Lars Kalvig på lars@datatrykk.no eller 51 82 67 02

P.s – Du kan jo også ringe Tonje på tlf 51 82 67 12, men skynd deg – hun forlater oss 1. februar