Er du vår nye designrådgiver?

Vi søker deg med erfaring fra designledelse fra byrå- eller kundeside hvor du har jobbet med utvikling og ivaretagelse av visuell identitet for kunder som bruker visuellkommunikasjon som strategisk virkemiddel.

Du kan lede prosjekter innen grafisk design, identitetsutvikling, web- og tjenestedesign. Du tenker strategisk og har god forretningsforståelse, og bruker dette aktivt for å forstå, spisse og løse kundens design- og kommunikasjonsutfordringer. Du står gjerne på litt ekstra for at alt skal bli helt riktig.

Du har masse initiativ, er nysgjerrig, brennende engasjert, strukturert, løsningsorientert og selvgående. Du har glimt i øyet og ben i nesa. Du er flink med mennesker og er aldri redd for å ta i et tak. Du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Du har relevant erfaring med å jobbe tett på grafiske designere og med kunder.

Du har relevant utdannelse på masternivå. Vi har en rekke oppdragsgivere fra det offentlige, og ser det som en fordel om du har kjennskap til offentlige anskaffelsesprosesser, og er innstilt på å bidra aktivt i byråets øvrige salgsarbeid.

Du er opptatt av hva som skjer i Norge og i verden, og har innsikt i og forståelse for hvordan politiske beslutninger spiller inn.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Tom Lorentzen på tom@miksmaster.no eller 92013059. Send CV og søknad direkte til post@miksmaster.no.

Om Miksmaster

Miksmaster leter etter de beste løsningene innen design og visuell kommunikasjon. Vi lever av å skape holdnings- og atferdsendring hos kunder, og dermed gi innsikt, flytte varer, skape relasjoner eller knytte sterkere bånd. Vi trekker på vår bakgrunn, erfaring og kunnskap fordi vi vet det vil skape bedre kommunikasjon.

Vi er 9 ansatte og har en betydelig andel av omsetningen fra offentlige virksomheter. Det er meningsfulle oppdrag og viktige oppgaver. Miksmaster har rammeavtaler med blant annet Departementene, Landbruksdirektoratet, Bærum kommune, Forskningsrådet og Sivilombudsmannen.

Miksmaster har i dag 9 fulltidsansatte designere og rådgivere. I tillegg til den faste staben, samarbeider vi tett med flere miljøer som styrker oss mot kundene vi betjener. Vi har kontorer midt i Oslo sentrum.