ELLE mELLE søker designer og byråleder

ER DU VÅR NYE DESIGNER?

Du er lidenskapelig opptatt av strategiske, kreative og helhetlige brukeropplevelser på tvers av flater. Du er ekstra glad i å designe digitale løsninger og jobber like godt selvstendig som i team. Du er nysgjerrig og holder deg oppdatert på grafisk design, teknologi og mulighetene som finnes innenfor vårt fagfelt.

Du har høyere utdanning innen design og erfaring fra byrå.

Vi tilbyr:

Hos ELLE mELLE får du jobbe tett sammen med ambisiøse kunder i et inspirerende miljø i Apotekergata – midt i Ålesund. Du får kollegaer med lidenskap for faget og en variert hverdag.

Vi er så spente på hvem du er – high five!

Søknad, CV og portefølje sendes til nyefolk@ellemelle.no innen 21. august 2019. Merk emnefeltet med «designer». Har du spørsmål om stillingen, send en e-post til nyefolk@ellemelle.no.

--

ER DU VÅR NYE BYRÅLEDER?

Da vår byråleder går over i ny stilling i byrået søker vi akkurat deg. Du som skal være med på å forme byrået på en strategisk måte ut fra vår visjon og våre verdier. Som våger å tenke annerledes og å sette ditt preg på byrået.

Du er en tydelig lederprofil som motiverer de ansatte. Du er uredd, engasjert og en god diskusjonspartner for oss og våre kunder. Du er strukturert, har god økonomisk forståelse og motiveres av salg. Samtidig har du en grunnleggende interesse for merkevarebygging.

Egenskaper

- Gode lederegenskaper med evne til å motivere

- Utadvendt relasjonsbygger

- Forretningsteft

- Sosial kompetanse med evne å begeistre både internt og eksternt

- Handlekraftig

- Analytisk og strukturert

Kompetanse

- Høyere utdanning

- Ledererfaring er en fordel

Vi tilbyr

Hos ELLE mELLE får du en sentral rolle i et velrennomert selskap. Du får jobbe tett sammen med ambisiøse kunder i et inspirerende miljø i Apotekergata – midt i Ålesund. I tillegg får du kollegaer med lidenskap for faget og en variert hverdag.

Søknad og CV sendes til nyefolk@ellemelle.no innen 21. august 2019. Merk emnefeltet «byråleder». Har du spørsmål om stillingen, send en e-post til nyefolk@ellemelle.no eller ring byråleder på 976 81 012.

Om ELLE mELLE

ELLE mELLE ble etablert i 2000 og har bygget sterke merkevarer siden. På bittesmå flater og gigantiske flater. I sosiale medier og på nett. Gjennom levende bilder og stillbilder. På trykk og emballasje. I by og bygd. For uansett flate skal vi dele historier på vegne av kundene våre. Byrået er kjent for sitt engasjement og lidenskap for faget.