Eggedosis søker flinke folk!

Vi er alltid interessert i bra folk med grafisk teft. Nå ser vi etter en eller flere flinke og engasjerte eggedosere til teamet vårt.

UI-DESIGNER
Nettsider en forlengelse av den visuelle identiteten. Vi ser nå etter flere som synes det er gøy å gi grafiske profiler et liv på nett.

Har du erfaring med design for digitale flater og forstår hva som kreves for å skape gode brukeropplevelser på nett? Kan du lage nettsider fra start til slutt? Er du nøyaktig og opptatt av å levere gode produkter som kommuniserer? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Foruten å skape fine og funksjonelle nettsider forventes det at du har noe teknisk forståelse, håndterer grunnleggende html og css, behersker universell utforming og responsivt design, og at du er i stand til å administrere små og mellomstore webprosjekter. Vi jobber i dag hovedsaklig med løsninger i WordPress og Squarespace, det er derfor ønskelig at du kan levere på en av disse plattformene. For større prosjekter er det nødvendig at du kan utarbeide ryddige designskisser for overlevering til utviklere.

MOTION GRAPHIC DESIGNER
Vi ønsker å levere enda flere levende designopplevelser. Derfor er vi også på utkikk etter en grafisk designer med imponerende ferdigheter i After Effects.

SEND SØKNAD!
Hvis du i tillegg er en engasjert, punktlig og selvdreven designer som er sulten på nye utfordringer og behersker norsk skriftlig og muntlig, kan det være nettopp deg vi trenger! Send søknad med portfolio til oss på:

post@eggedosis.no
Les mer om stillingene her