Digital designer til Nordens største nettbutikk

Bli en del av designlaget! Du er en faglig sterk digital designer med bakgrunn som AD, grafisk designer eller ferdiggjører. Du trives med et høyt tempo og spiser deadlines til frokost. Vi har mye å gjøre og trenger en dyktig kollega til vårt inhouse-byrå. 

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 18 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2016 en samlet omsetning på 7,8 milliarder norske kroner. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord. 

Arbeidsoppgaver: 
- Utforming av store og små kampanjer for nettbutikkene til Komplett Group. - Produksjon og ferdiggjøring av web-annonser og kampanjer. - Andre markedsrelaterte arbeidsoppgaver. - Deltakelse på interne kundemøter. - Presentasjon av egne jobber. 

Kvalifikasjoner og egenskaper:
-  Designutdannelse grafisk/web/AD. -  Arbeidserfaring som designer, grafisk/web/AD. -  Det er avgjørende at du jobber selvstendig, og du må gjerne stå frem i mengden faglig og sosialt. -  Oppdatert i Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Office og du kan enkel animasjon. -  God formuleringsevne i norsk, skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:
- Du er selvstendig, nøyaktig, effektiv og trives med hektiske dager. - Du er kreativ og kommer opp men ideer under tidspress. - Du er en lagspiller som bidrar sosialt og trives med teamarbeid. - Du har bein i nesa og liker utfordringer. - Du tør å skille deg ut i mengden. 

Vi kan tilby:
- En fast stilling i et spennende konsern i stadig utvikling. - Stor variasjon i kundeoppdrag fra sminke til hardcore gaming. - Varierte dager med mange hyggelige kollegaer. - Vi lover deg at arbeidsdagene går fort da vi har mye å gjøre.

Dersom du synes dette kunne vært interessant, vennligst søk på stillingen gjennom følgende link: https://torpconsulting.recm... , eller kontakt en av våre rådgivere – Odd-Erik Marthinsen, + 47 982 95 104 eller Trine Utzig, + 47 908 93 266