Design House søker rå designer!

Vi har mye å gjøre, og trenger flere flinke folk!

Nå ønsker vi oss en designer som har minimum fem års erfaring, fortrinnsvis fra pakningsdesign. Vi ser etter deg som elsker å utvikle kreative idéer, konsepter og identiteter for kundene våre.

Du har god merkevareforståelse, stor faglig tyngde og høy gjennomføringsevne, samt gode ferdigheter i Adobe CC, særlig Illustrator og Photoshop og gjerne også kjennskap til After Effects.

I Design House samarbeider vi tett med kundene våre, og som designer hos oss jobber du i team med rådgiver, prosjektleder og andre kreatører. Du må være glad i å dele kunnskap og samarbeide med andre, men du må også i stor grad evne å jobbe selvstendig. Hos oss får du muligheten til å spille en sentral rolle i et av Norges ledende og mest spennende merkevarebyråer.

Vi verdsetter folk som er entusiastiske, byr på seg selv og er løsningsorienterte, og vi tilbyr en morsom jobb i et uformelt miljø med mye godt humør og stor takhøyde på toppen av Oscarsgate 20 på Majorstua.

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med byråleder Vibeke, og send søknad og CV til vibeke@designhouse.no innen 26. mars.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om Design House
Design House er et av Norges ledende og mest spennende merkevarebyråer. Vår kjernekompetanse er merkevarebygging, identitetsutvikling og pakningsdesign, med særlig fokus på mat og drikke.

Design House består av et team engasjerte og dedikerte mennesker som sammen jobber målrettet for å gi kjente, norske merkevarer personlighet og særpreg. Gjennom konstruktive og strategiske prosesser sammen med kundene våre, skaper vi effektivt og salgsutløsende design.

I over 20 år har vi utviklet og foredlet flere tusen norske dagligvarer, og laget pakningsdesign som engasjerer, overbeviser og står ut i butikk. Vårt lange samarbeid med en rekke av Norges største merkevareleverandører gir oss unik erfaring, innsikt og kunnskap.
Les mer om oss på www.designhouse.no og se noen av jobbene våre her.