Deloitte Digital søker UX designer

Digger du å jobbe med brukeropplevelse? Du definerer deg kanskje som grafisk designer, interaksjonsdesigner eller kanskje UX designer? Kjært barn har mange navn, men du er mest opptatt av å skape enestående digitale produkter og tjenester – med fokus på vakre brukergrensesnitt som treffer sluttbrukeren midt i hjerterota. Du elsker å jobbe visuelt og blir glad av å lage fine løsninger med høy kvalitet sammen med utviklere. Du – som oss – liker å ligge i front og ønsker å tilføre noe nytt til vårt miljø.

Som UX designer hos oss vil du spille en viktig rolle for å forstå sluttbrukeren, finne mulighetsrom og være en nøkkelperson for utformingen av løsningene. Vi ønsker designere som trives med å jobbe i team, som liker å ta en aktiv del i workshops og designprosesser. Kanskje du til og med vil være med å designe fysiske prototyper?

Vi ser etter en person som finner glede i å skape visuelle løsninger. Du er faglig sterk, brenner for faget, liker å dele og lære nye ting. Vi håper du vil være med å gjøre våre prosjekter enda bedre!

Hvis du lurer på hvordan type prosjekter vi har gjort, kan du jo titte på f.eks. Rig eller Mustad (se film).

Vi jobber i et marked hvor kravene til digitale produkter stadig blir høyere og det krever mer av oss som digitale produktskapere. For å svare til disse forventningene tror vi på at alle i teamet bidrar i hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Vi jobber i tverrfaglige team, og du som designer vil jobbe tett med dyktige kollegaer for å skape glimrende digitale brukeropplevelser.

Vi er opptatt av å finne folk som liker et bredt aspekt av designfaget. Vi har få absolutte krav, men det er fint hvis du kjenner deg igjen i noen av disse punktene:

Jeg kan kommunisere idéer og konsepter visuelt

Jeg har erfaring med Photoshop, Illustrator, Sketch, Invision og/eller tilsvarende

Jeg har jobbet med design en stund, og har gjennomført prosjekter hvor brukeropplevelsen har vært i fokus

Jeg liker å lage glimrende digitale brukeropplevelser og er opptatt av hvordan ting ser ut og fungerer for brukeren

Jeg liker å jobbe i tverrfaglige team med både designere, utviklere og rådgivere

Jeg er opptatt av å holde meg faglig oppdatert og lære nye ting for å bli en bedre designer

Mest av alt har jeg et lidenskapelig forhold til faget mitt

Rollen du får i teamet er avhengig av om du er senior eller junior. Vi søker etter begge!

Når du jobber hos oss får du:

Arbeidsplass sentralt i Oslo sentrum. Vi holder til i Barcode, kun få minutters gange unna Oslo S og Jernbanetorget

Arbeide i et fremoverlent og internasjonalt fagmiljø

Ta del i et team i vekst

Mac og iPhone som arbeidsverktøy

Muligheter for internasjonal utveksling

Støtte til trening

En rekke tilbud innen idrett og kultur for deg som ansatt

Konkurransedyktige betingelser

Søk stillingen her

Vi søker også Front-end utvikler

Om Deloitte Digital

Vi i Deloitte Digital er kreative, nysgjerrige og problemløsende mennesker som jobber tverrfaglig med teknologi, forretning og design. Med brukeropplevelse i fokus jobber vi sammen med noen av Norges største merkevarer for å skape digitale produkter og tjenester som virkelig betyr noe! Vi er en del av et globalt nettverk med tilgang til kreative studioer, teknologilaber og unike kompetansesentre over hele verden. Vi leter alltid etter dyktige mennesker, og vil gjerne høre hvordan du kan bidra for å styrke teamet vårt.

www.deloittedigital.no