Blåmyra søker front-end utvikler og grafisk designer

Om Blåmyra

Blåmyra er et designstudio ytterst på Stad, som jobber i møtepunktet mellom merkevarebygging, strategisk design og digitale løsninger. Studioet ble etablert i 2019 av to hjemflyttede vestlendinger med lang fartstid fra regionale utviklingsprosjekt og byråverdenen i Oslo og New York. Siden den gang har Therese og Sunniva også fått med seg Johanna ombord.

Nå utvider vi laget vårt. Ønsker oss en grafisk designer og en front-end utvikler som gjør grundig arbeid, kan levere solid håndverk, og som deler vår stolthet for faget. Som tar modige valg, ikke bare for kunder, men for seg selv. Vi ser etter deg som søker en annerledes hverdag, meningsfulle arbeidsoppgaver, erfarne kolleger og engasjerte kunder i rå omgivelser.

Her ute ved storhavet får du et lite, tett arbeidsmiljø og en stor åpen himmel. Plass til å tenke. Tid til å gå i dybden på prosjekter. Fri til å tråkke opp stiene selv. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle designløsninger for folk med hjerte for det de driver med. Ildsjeler og samfunnsbyggere. Mennesker med yrkesstolthet og ektefølt engasjement, som gir kreativt spillerom og tillit.

Vi ser etter deg som

  • Har erfaring innen grafisk design eller front-end utvikling.
  • Trives rundt folk og er trygg i samtale med kunder.
  • Har et presist blikk for håndverk og elsker innsikt.
  • Er selvstendig og oppdatert på relevant teknologi.

Vi tilbyr

  • Høyt faglig nivå og et engasjert arbeidsmiljø. Du vil få bredt handlingsrom, selvstendighet og påvirkningskraft i selskapets reise videre. Vi har en raus delingskultur, og prioriterer faglig utvikling gjennom kurs og seminar.
  • Varierte prosjekt for kunder med ektefølt engasjement. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe for et drivende næringsliv innen alt fra teknologi til samfunnsutvikling, kulturorganisasjoner og startups med høye ambisjoner. Vår kundeportefølje er basert både regionalt og i Bergen, Stavanger og Oslo.
  • Et miljø der vi tar vare på hverandre, verdsetter god balanse mellom jobb og privatliv og prioriterer helse og trivsel i hverdagen gjennom blant annet fleksibel arbeidstid, trening inkludert i arbeidsdagen og medlemskap på treningsstudio.
  • Naturkrefter som tar pusten fra deg. Kombiner surf og design i hverdagen. Islender og gummistøvler ved ombordstigning.

Vi har kontor på kaia ved hurtigbåten til Bergen, en halvtime unna to av Norges beste surfestrender og en liten time til frikjøring om vinteren. Vi er åpne for at du kan jobbe fra andre steder, men aller helst ønsker vi å vise deg den vakre Stadhalvøya ytterst i Nordfjord. Om du kjenner nysgjerrigheten krible, håper vi du tar kontakt!

Velkommen ombord på et eventyr utaskjærs.

Ta kontakt med therese@blaamyra.no eller sunniva@blaamyra.no
Søknader vurderes fortløpende.