Aftenposten søker UX-designer

Er du en visuell UX-designer som vil være med å lage verdens beste nyhetsopplevelse?

Aftenposten jobber med å utvikle digital kvalitetsjournalistikk og produkter som gir abonnentene våre innsikt og kunnskap til å delta i samfunnsdebatten og styrke demokratiet. Aftenposten har de siste årene opplevd kraftig digital vekst og har i dag mer enn 115.000 rene digitale abonnenter. For å vokse videre og bedre bidra til det demokratiske samfunnet må våre produkter bli enda bedre, og du vil spille en sentral rolle i dette arbeidet.

Vi leter en visuelt sterk designer med genuin interesse og entusiasme for å jobbe med teknologi og digitale medier. Vi forutsetter at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ambisjoner for din egen faglige utvikling.

Kvalifikasjoner:

Du har erfaring med å driver designprosesser fra idé til produksjon

Du er idérik og innovativ, men også pragmatisk og kan raskt løse oppståtte problemer

Du er komfortabel med å diskutere, formidle og sosialisere både muntlig og skriftlig på engelsk

Du er strukturert og kan jobbe med og utvikle designsystemer, samt lage fremragende visuelle løsninger

Du har en mastergrad innen design (Fortrinnsvis UX/UI/Interaksjonsdesign), eller annen relevant arbeidserfaring

Du kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk

For å blir vurdert må søknaden inneholde relevante arbeidsprøver.

Arbeidsoppgaver:

Samarbeide med lesere, redaksjon, salgs- og utviklermiljø for å identifisere produktforbedringer

Design av brukergrensesnitt

Prototyping og brukertesting

Konsept- og strategiarbeid

Jobbe tett med utviklerene på teamet, både for å identifisere produkt-muligheter og spesifisere arbeidsoppgaver.

Som UX-designer i Aftenpostens produktteam vil du jobbe med et mangfoldig og dyktig team som utvikler nyhetsprodukter i alle Schibsteds’ aviser. Du vil i tillegg jobbe tett på Aftenpostens visuelle ressurser, samt være en viktig brikke i tverrfaglige prosjekter.

I Aftenpostens’ produktteam er vi en glad gjeng med dyktige mennesker som har et bankende hjerte for både media og hverandre. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hva vi tilbyr:

Som designer vil du også tilhøre et større UX miljø i Schibsted med mulighet for å jobbe med hundrevis av produkter på tvers av våre merkevarer og tjenester. Totalt er vi over 40 designere og researchere som jobber i team på 10 ulike lokasjoner.

Gjennom UX-miljøet har du tilgang på eventer og sparringspartnere som vil utfordre deg som designer, og gjennom Schibsteds Learning Lab får du tilgang på interne kurs og programmer. Din personalansvarlig vil følge opp dine utviklingsmål gjennom jevnlige 1:1 samtaler.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Design Manager, Peder Torget på peder.torget@schibsted.com/ 918 54 202 eller interim Product Manager, Espen Tandberg på espen.tandberg@schibsted.com/ 922 30 486.

Søk stillingen her

Søknadsfrist: 14.august