Sunniva Grolid og Ida Louise Andersen vant gull i Young Lions Design 2015

Vi søker Young Lions Design Team Cannes 2018

Norge har de siste årene deltatt i Young Lions Design konkurransen i Cannes, og vi søker nå årets representanter. To unge, norske designere får muligheten til å delta i en internasjonal 24-timers designtevling. 

Sunniva Grolid og Ida Louise Andersen vant gull i Young Lions Design 2015

Sunniva Grolid og Ida Louise Andersen vant gull i Young Lions Design 2015

Konkurransen Young Lions Design foregår i festivalperioden, 19.-21. juni. Grafill med samarbeidspartnere dekker deltakeravgift, flybillett og opphold i fire dager. 

To må søke sammen som et designteam, men trenger ikke jobbe sammen til daglig. Dere må være 30 år eller yngre, og dere må være i jobb (ikke student eller student på utplassering). 

Send oss to referanseprosjekter som viser at dere kan løse designoppgaven i Cannes - å utvikle en identitet basert på en brief. I tillegg sender dere inn en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor dere skal vinne en plass i Young Lions Design 2018.

Vinnere vil få beskjed så snart utvelgelsen er klar (i begynnelsen av mai).

Cannes Lions er verdens største festival for kreativitet og arrangeres årlig på den franske riviera i juni. Cannes Lions ble startet i 1954 som en ren reklamefilm-festival, men har siden 2011 titulert seg selv som Cannes Lions International Festival of Creativity. Cannes Lions Festival 2018 foregår 17.-22. juni 2018.

I tillegg til konkurransen vil dere som deltar også få med dere seminarer og workshops, galla, shows og utdelinger, fester - og ikke minst nettverksbygging. Dere kommer ikke til å ha problemer med å aktivisere dere, både faglig og underholdningsmessig!

Søknad sendes iwa@grafill.no innen mandag 23. april 2018.

Husk å merke alle vedlegg med søkers navn.

Les mer om Young Lions Design Competition i Cannes

Young Lions Schedule 2018

Se intervjuer med tidligere Young Lions Design deltakere