Vi søker Young Lions Design Team til Cannes i 2019

Norge har de siste årene deltatt i Young Lions Design konkurransen i Cannes, og vi søker nå et designteam for 2019. To unge, norske designere får muligheten til å delta i en internasjonal 24-timers designkonkurranse som foregår under festivalperioden, 17.-21. juni.

Grafill med samarbeidspartnere dekker deltakeravgift, flybillett og opphold i fire dager.

To må søke sammen som et designteam, men trenger ikke jobbe sammen til daglig. Dere må være 30 år eller yngre, og dere må være i jobb (ikke student eller student på utplassering).

Send oss to referanseprosjekter som viser at dere kan løse designoppgaven i Cannes - å utvikle en identitet basert på en brief. I tillegg sender dere inn en motivering på inntil en side som beskriver hvorfor dere skal vinne en plass i Young Lions Design 2019.

Vinnere vil få beskjed så snart utvelgelsen er klar i medio februar.

Cannes Lions er verdens største festival for kreativitet og arrangeres årlig på den franske riviera i juni. Cannes Lions ble startet i 1954 som en ren reklamefilm-festival, men har siden 2011 titulert seg selv som Cannes Lions International Festival of Creativity. Cannes Lions Festival 2019 foregår 17.-21. juni.

I tillegg til konkurransen vil dere som deltar også få med dere seminarer og workshops, galla, shows og utdelinger, fester - og ikke minst nettverksbygging. Dere kommer ikke til å ha problemer med å aktivisere dere, både faglig og underholdningsmessig!

Søknad sendes iwa@grafill.no innen 28. januar 2019.

Husk å merke alle vedlegg med søkers navn.

Årets jury består av Helge Person (Tank), Randi Larsen (Studio Larsen) og Rannveig Lohne (Haltenbanken).

Les mer om Young Lions Design Competition i Cannes

Young Lions Schedule 2019

Se intervjuer med tidligere Young Lions Design deltakere