| Grafill R21 18:00 – 20:00
35 Travelling Drawing Club 1

Velkommen til The Travelling Drawing Club i R21 (01.03)


Velkommen til The Travelling Drawing Club i Grafill sine lokaler den 1. mars fra 18:00 til 20:30. Tema for tegneklubben er Forunderlig Stilleben, det vil si at alle deltakere tar med seg et eller flere objekter som stilles ut sammen til et Forunderlig Stilleben som vi tegner.

På The Travelling Drawing Club samles man i 2 timer for å tegne, skravle, bli kjent med nye folk og ta opp tråden med gamle venner. Det passer for alle som liker å tegne, både profesjonelle og amatører.

Ta med egen skissebok eller tegneark, tegnesaker, et eller flere objekter og venner.

Det beste er om alle har med løse ark å tegne på sånn at vi kan legge frem alle tegningene mot slutten av seansen og bli inspirert av hverandres tegninger, teknikker, stiler og ideer (dette er selvfølgelig frivillig).

Forslag til tegnesaker: blyanter, penn og blekk, fargekritt, oljekritt, hvite fargeblyanter og sort papir, akvarellmaling, gouache, kulepenner, hjemmelagde pensler, kvister og blekk.

Innkjøp av tegnesaker: KEM og Torso har godt utvalg av tegnesaker. Lush Dive i Thorvald Meyers gate har mange typer fine blyanter

Gratis og åpent for alle.

Velkommen til en morsom og lærerik tegnekveld!

Onsdag 1. mars klokka 18.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Illustrasjoner fra “ Danmarks, Norges og Sverigs Historie, populært fremstillet efter de bedste trykte Kilder [by N. Bache] Publisert 1867 i København fra British Library Archive.