| Serieteket, Oslo 12:00 – 18:00

AVLYST: Tegneserieverksted med Lene Ask og Tore Strand Olsen

Norsk faglitterær forfatter og oversetterforening (NFFO) arrangerer i samarbeid med Oslo Comics Expo tegneserieverksted med Lene Ask og Tore Strand Olsen.

Illustrasjon: Lene Ask

Tegneserieverkstedet er beregnet på relativt ferske tegneserieskapere som har en idé eller er interessert i å lage en historisk, journalistisk, politisk eller biografisk tegneserie.

Gjennom tegneserieverkstedet vil du kunne få innspill til hvordan du kan formidle ideene dine i tegneserieform. Deltakernes skisser vil bli gjennomgått og diskutert i løpet av verkstedsdagen. I tillegg kommer NFFO til å være tilstede for å informere om sine stipender og du vil få tips til hvordan du skriver gode stipendsøknader.

Arbeidsverkstedet er gratis og inkluderer lunsj og middag. NFFO dekker også reise og en hotellovernatting for tilreisende til arbeidsverkstedet. I tillegg inviteres deltakerne til fagdag på Grafill i R21 11. juni under årets Oslo Comics Expo. Her vil du få muligheten til å stille ut serien du har jobbet med, og du vil få sjansen til å møte andre i tegneseriemiljøet.

Verkstedet holdes 3. april klokka 12.00-18.00
Deichman Grünerløkka Serieteket, Schous Plass 10 i Oslo

Les mer og meld deg på innen 13. mars