| Varierer - sjekk beskrivelsen! 18:00 – 20:00
Grafills hus er et samlingssted for kreative, her fra siste Visueltutstilling (foto Alex Asensi).

Lyst til å engasjere deg mer i faget?

Grafills faggrupper og lokallag er hjertet i Grafill. Nå søker vi flere på laget og arrangerer en kveld hvor du kan bli kjent med oss. Kom og hør mer om hva vi gjør, planene for framtiden og lær mer om hvordan DU kan bli en del av dette inspirerende faglige fellesskapet! Du møter oss tirsdag 25. april i Oslo, Bergen, Stavanger, Sørlandet, Trondheim og Tromsø.

Grafills hus er et samlingssted for kreative, her fra siste Visueltutstilling (foto Alex Asensi).

Grafills hus er et samlingssted for kreative, her fra siste Visueltutstilling (foto Alex Asensi).

Kunne du tenke deg å engasjere deg for faget? Da vil vi ha deg med på laget! Vi ønsker at alle blir med - fra studenter til de mest erfarne designerne. Du møter oss der du er i landet på en og samme kveld.

Faggruppene og lokallagene i Grafill drives av engasjerte frivillige. Sammen og hver for oss skaper vi sosiale og faglige møteplasser for medlemmer og resten av bransjen. Vi er entusiaster i alt som påvirker og utvikler faget. Vi skaper et sterkt nettverk hvor folk samles, og samarbeider tett med andre som brenner for design, illustrasjon og animasjon. Vi elsker å nerde med likesinnede og utvikle bransjen gjennom faglige diskusjoner. 

Grafills fem faggrupper består i dag av Animasjon og Motion Design, Grafisk Design, Illustrasjon, Interaktiv Design og Tegneserier. Vi er Grafills fageksperter på våre felt. Vi har øret til bakken og ligger alltid i front for å skape faglige arrangementer som er engasjerende og lærerike. Noen faggrupper er mer politisk aktive enn andre, men alle er vi opptatt av å fremme behovene til medlemmene i fagfeltet vi representerer.

Grafills seks lokallag finnes i Bergen, Sørlandet, Trondheim, Tromsø, Møre/Romsdal og Stavanger. Gjennom lokallagene er Grafill landsdekkende og et naturlig samlingspunkt for bransjen der de er. Vi er alltid oppdaterte og sørger for lokale arrangementer med høy faglig kvalitet på tvers av alle våre fagfelt. Lokallagene bidrar til at både lokale spesialister og generalister kan møtes til felles læring og diskusjon.

Kom å ta en uforpliktende prat med oss! Grafill serverer pizza, snacks, drikke og hyggelig prat hele kvelden.

Er du ikke medlem av Grafill ennå, men brenner for å bidra så kan du melde deg inn her.

Når:

Tirsdag, 25. april, kl. 18.00 – 20.00

Hvor:

Oslo: (Grafill Animasjon + Motion Design, Grafill Grafisk Design, Grafill Illustrasjon, Grafill Interaktiv) - Grafills Hus, Møllergata 39

Bergen: (Grafill Bergen, Grafill Tegneserie) - TBA

Sørlandet: (Grafill Sørlandet) - TBA

Trondheim: (Grafill Trondheim) - TBA

Tromsø: (Grafill Tromsø) - Rødbanken, Storgata 65 Tromsø

Stavanger: (Grafill Stavanger) – TBA