| Trondheim 18:00 – 20:00

Grafill Trøndelag: Motion-snakk med Kim Holm

Grafill Trøndelag inviterer til foredrag med motion designer Kim Holm. Vi får et innblikk i reisen hans frem til nå, prosessen bak noen prosjekter og hvordan hans fascinasjon for fysikk og systemer påvirker resultatet.

Han er også innom sine prinsipper og erfaringer rundt identitetsdesign i bevegelse, forenkling, generative systemer, formidling av stemninger og hvorfor lyd og musikk er så viktig i hans tilnærming til motion design. Kim deler i tillegg sine teknikker og utfordringer rundt det å finne inspirasjon, tid og fokus.

Etter foredraget er det åpent for en kort Q&A og litt mingling.

Kort om Kim
Kim har base i Oslo og jobber som senior motion designer i Apt, men gjør også kunde- og samarbeidsprosjekter freelance under eget navn. Han jobber i hovedsak med design i bevegelig form, som idents (vignetter), tittelsekvenser, reklamefilmer, explainers, live visuals og musikkvideoer. Kim har utdanning fra anerkjente Hyper Island med spesialisering innen design og har jobbet i studioer som Shilo - New York, Bleed, Scandinavian Design Group, Toxic og Apt. Han har mottatt flere priser for sine arbeider, deriblant i UK Music Video Awards, European Design Awards, ISTD Awards, Telly Awards, Gullblyanten og Visuelt. Arbeidene hans er i tillegg vist i forbindelse med flere internasjonale festivaler og utstillinger som OFFF Barcelona, Miami Short Film Festival, TEDx, Pause Fest og London International Film Festival. Kim har vært omtalt og selv bidratt i flere bøker og magasiner som IdN Magazine, Stash Magazine, Computer Arts, Motion Graphics In Branding (SendPoints Publishing), Breakthrough (Princeton Architectural Press) og Informotion (Gestalten Verlag).

Velkommen skal du være!

Dato: 19.november
Tid: 18.00
Sted: Buckethaus, Verftsgata 4, Trondheim

Facebook-event