| Trondheim 18:00 – 21:00

AVLYST - Grafill Trøndelag: Claudio Salas - Working with the best motion design studios

Vi må dessverre avlyse dette arrangementet.

Det er spesielle tider vi er inne i og Grafill vil bidra i dugnaden om å begrense spredning av Koronaviruset i Norge. Følg med på våre nettsider for mer informasjon.

-

Den 11. mars kommer Claudio Salas fra New York til Skogen for å snakke om hvordan det er å jobbe sammen med noen av verdens mest kjente studioer og merkevarer.

Claudio har bakgrunn og utdanning fra anerkjente Hyper Island og har en særdeles imponerende merittliste hva gjelder kunder, studioer og prosjekter. Han har blant andre jobbet med velkjente internasjonale merkevarer som Apple, Google, Facebook, The New York Times, The Guardian, Headspace, Cartoon Network og Nike. Studioer som Buck, Moth Collective, Animade og Nexus har alle erfart Claudios eksepsjonelle fornemmelse for animasjon og design.

Han er også en av organisatorene bak Blend — en to-dagers konferanse rundt motion, design og animasjon lokalisert i Vancouver, Canada. I tillegg er Claudio en av kuratorene bak Wine after Coffee — en av de mest populære Vimeo-kanalene innen motion design.

Vi får et innblikk i Claudios opplevelser og erfaringer med hvordan det er å jobbe med de største tech-gigantene, samt hvordan studioene han jobber med presterer på det nivået de gjør.

Foredraget ender i en Q&A hvor Claudio svarer på spørsmål fra publikum.

Håper vi sees den 11. mars hos Skogen!

Onsdag 11. mars 2020 kl. 18:00–21:00
Skogen,
Ormen Langes vei 12, 7041 Trondheim

Facebook-event

www.claudiosalas.com