| Stavanger 20:00 – 21:00

Grafill Stavanger: Nå dine mål med en god foretningsplan

Cecilie Barstad fra Gilles & Cecilie Studio kommer til Grafill for å dele verktøy som kan hjelpe deg som frilanser, selvstendig næringsdrivende eller med en mindre bedrift til å nå dine mål, både kreative og økonomiske.

22. mars kl. 20:00 til 21:00
Kokko Kaffeebar, Østervåg 43, Stavanger
Gratis for medlemmer/ 100 kr ikke medlemmer + enkel servering 

Cecilie deler erfaringer om hvordan man kan lage en oversiktlig plan for å lage drømmer til virkelighet, med fokus på økonomiske og kreative mål.
Cecilie Barstad fra Gilles & Cecilie Studio kommer til Grafill for å dele verktøy som kan hjelpe deg som frilanser, selvstendig næringsdrivende eller med en mindre bedrift til å nå dine mål, både kreative og økonomiske. Ved hjelp av enkle verktøy kan man bruke det man allerede vet for å få et oversiktlig bilde av hvor man er i dag og hvor man vil være i fremtiden. Det handler om tid, kvalitet og penger. Cecilie tar for seg hvordan du som kreativ utøver kan få en oversikt over potensielle inntektskilder og hvilke inntektskilder du bør velge for å kunne skape et levedyktig inntektsgrunnlag. Dette gir grunnlag for en god forretningsplan, og en god forretningsplan skal designes akkurat på samme måte som du designer en plakat, en visuell identitet eller en bok. En slik plan er en kreativ prosess, og verktøyene gjør prosessen enklere. Cecilie ønsker å vise hvor enkelt du kan skape en forretningsplan, som sikrer deg økonomisk grunnlag for å kunne være en levedyktig utøver. 
Foredraget passer for alle som er eller vil være selvstendige, kreative utøvere.
Velkommen!

Les mer og meld deg på på Facebook eventen her