| Bergen 14:00 – 18:00

Grafill Bergen: Faglig ettermiddag - Alle om bord!

Bli med på faglig seilas som vil gi deg inspirasjon og ny kunnskap om inkluderende og brukersentrert design og arkitektur. Alle om bord! arrangeres av DOGA i samarbeid med Design Region Bergen og Grafill Bergen.

Med på seilasen har vi båtbyggerne selv, Brødrene Aa, og The Fjords som forteller om Vision of the Fjords og hvordan de jobber med design, innovasjon og turisme som inkluderer.

Vi har også med Bybanen i Bergen som faglig mannskap. Bybanen er det første eksempelet på et offentlig transportsystem i Norge som benyttet universell utforming og inkluderende design helhetlig gjennom hele prosjektet. Bergen skal være stolte av å tilby en transportløsning som alle kan bruke på en likeverdig måte!

Skuta blir også loset av Høgskulen på Vestlandet – Campus i Bergen, en pionér når det gjaldt å sette en visjon om inkludering og brukerinvolvering fra starten av, og som er blitt et populært studiested som inspirerer til læring for alle.

Vi presenterer også Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) som støtter idéfasen i innovasjonsprosjekter, også de med store, universelle visjoner.

Velkommen om bord til en ettermiddag med faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Dato: Fredag 26. april
Tid: 14.00 - 18.00
Sted: Dreggekaien,
MS Vision of The Fjords, Dreggekaien, Bergen

Les mer og meld deg på