| Galleri VIS
Jessica Plakat Web

Galleri VIS: Å vokse opp på Internett og papir - Jessica Williams


Velkommen til åpning av utstillingen
Å vokse opp på Internett og papir - Jessica Williams
Lørdag 24. juni kl 13.00
Galleri VIS & Serieteket, Grünerløkka, Oslo

Jessica Plakat Web

Åpningen feires inne i biblioteket og ute i sola med snacks fra Indre Oslo Matforedling og hjemmelaget brus.

Jessica Williams (f. 1986, Anchorage) er en Oslo-basert kunstner som arbeider innen publisering, fotografering og nye medier. Språkets makt og hverdagens fysikalitet i den stadig mer digitale verden er gjennomgående temaer. Hennes arbeid har vært vist i flere internasjonale publikasjoner og har vært med i mange utstillinger, inkludert soloutstillinger i New York City, Glasgow, Oslo, Malmö, Barcelona og Austin, Texas.

I denne utstillingen i Galleri VIS og Serieteket, stiller Jessica Williams ut hele samlingen av selvproduserte trykksaker fra en periode som strekker seg over 15 år. Da Internett var nytt fantes det en nostalgisk lengsel etter utveksling av fysiske gjenstander. Som en ensom tenåring i en drabantby i Texas, begynte Williams å produsere fanziner av collagene sine for å bytte med likesinnende. Siden da har hun laget trykksaker uten stans. Som en del av utstillingen har alle publikasjoner blitt skannet og vil være tilgjengelig på nettet.

Utstillingen henger fra 24. juni til 5. august.

Galleri VIS er et visningssted for tegneserier, illustrasjon og typografi, og er et samarbeid mellom Grafill og Deichmanske bibliotek, Grünerløkka.