| DOGA 14:30 – 18:30

DOGA: Leaving no one behind online - inclusive design for accessible web

Torsdag 19. september kan du bli med på webinar og øke dine kunnskaper på hvordan utvikle enda mer brukervennlige nettløsninger som både tilfredsstiller - og overgår - kravene til universell utforming.

Foto: DOGA / Adobe Stock

Hver designbeslutning har potensiale til å inkludere eller ekskludere mennesker. Eksludering kan være på bakgrunn av alder, funksjonshemming, kjønn, kultur, geografi eller velstandsnivå. Inkluderende design legger vekt på verdien av innsikt fra et mangfold av brukere i utviklingen av enda mer brukervennlige og universelle produkter, tjenester og digitale løsninger. Dette bidrar til å differensiere seg i markedet til en bredere målgruppe og er rett og slett en god forretningsstrategi.

Dette kurset er ikke bare for designere, men også for ledere, strategiske rådgivere, prosjekteiere, og alle som jobber i team med disse. Kurset dekker både teknisk tilgjengelighet og funksjonell tilgjengelighet (inkluderende design) som forbereder deg på hvordan du kan se forbi personas og heller fokusere på innsikt fra superbrukere, virkelige mennesker med virkelige behov, som en del av designprosessen.

Kursleder er David Berman, internasjonal ekspert med over 30 års erfaring innen inkluderende design og strategisk kommunikasjon.

Tid: 19. september 2019, 14.30 - 18.30
Sted: Delta fra hvor du ønsker via pc, mac eller ipad
Pris: Ordinær NOK 790 / student NOK 395

Du vil få tilsendt informasjon om pålogging når webinaret nærmer seg. Webinaret vil foregå på engelsk.

Er du medlem av IxDA, Grafill eller ND Norske Designere får du 15 % rabatt på ordinær pris.

Les mer om kurset og meld deg på