| Henie Onstad Kunstsenter 11:00 – 17:00

bob hund: 25 år på 1 dag og masterclass med Martin Kann

Søndag 10. juni får Henie Onstad Kunstsenter besøk av Skandinavias mest unike rockeband - bob hund feirer 25 år som band i løpet av 1 dag med både pop-up utstilling og en stor konsert på utescenen.

Til helgen skal det legendariske svenske rockebandet bob hund feire 25-årsjubileum på Henie Onstad Kunstsenter. Det blir konsert, utstilling av diverse kunstinstallasjoner fra bandet og en eksklusiv masterclass med Martin Kann, som står bak alle bandets ikoniske plateomslag, og visuelle profil som har vært en utrolig viktig brikke i bandets identitet siden oppstarten. 

Kann er en internasjonalt anerkjent designer som har vunnet priser av ymse slag for sine originale design (se coveret til Soundtrack of our Lives album Communion som han vant prisene Albumcover of the Year for i Paste Magazine og Worst album cover of the year av Amazone.com).
 
Singelomslaget til bob hunds «Fantastískt» ble solgt for 3650 USD på e-bay, kanskje den dyreste singelen som noen sinne har blitt solgt i Sverige.

Program:

Fra kl 11: Pop-up utstilling i Studio og verdens lengste minigolfbane....kanskje
Kl 13: Messingensemblet Messing Link spiller bob hund
Kl 14: Foredrag ved Martin Kann
Messing Link spiller bob hund og utstillinger
Kl 16: Konsert med bob hund på utescenen

I tillegg til bob hund denne dagen kan du bruke muligheten til å se en helt spesiell plakatutstilling i Sal Haaken, Kurt Schwitters og Boyle Family i Prisma-salene. Piruetten serverer varm og kald mat samt drikke. Parken er deilig og det er god badetemperatur i fjorden. Engangsgriller er ikke tillatt på plenen og i parken, men det står to store offentlige griller på stranden som kan benyttes dersom man ønsker å varme medbragt.

Gratis for medlemmer av Klubben og alle under 18 år. NB, kun gratis inngang til kortholder, venner må kjøpe egen billett.

Kjøp billetter her

Facebook-event