| Punkt Oslo

Blank Poster - bokutgivelse og plakatutstilling

Blank Poster har laget sin første publikasjon, «Blank Poster Volume 1» som inneholder mer enn 700 plakater laget av 393 designere fra 53 forskjellige land samt fem intervjuer med deltakere av prosjektet.

Denne fredagen vil boken bli lansert og bokutgivelsen vil skje på Punkt Oslo hvor de også vil sette opp en plakatutstilling for å fremvise et utvalg av plakater laget av designere fra rundt om i verden. Utstillingen vil være åpen også på lørdag og søndag.

Blank Poster er en kreativ og eksperimentell nettplattform hvor designere og visuelle kreatører kan lage plakater basert kun på et tilfeldig generert ord for så å få de publisert på siden. Eksperimentering og kreativitet er fokuset så det er derfor ingen kuratorer slik at hvem som helst kan delta i øvelsen. Dermed kan deltakerene selv velge hvordan de ønsker å tolke de tilfeldige ordene for så å visualisere plakater på sin egen måte. Hver uke blir alle innsendte plakater lansert på blankposter.com samtidig som et nytt ord blir generert.

blankposter.com

Facebook-event