| Bergen

Bergen Design Festival 2018

Fra 14. – 23. september gjennomføres Bergen Design Festival for niende gang - med daglige designfrokoster, workshops og andre festligheter.

Bergen Design Festival er en årlig festival og møteplass for alle som setter pris på opplevelsen av godt design. Gjennom daglige frokostseminarer, foredrag, workshops og sosiale møteplasser, feirer festivalen norsk designnæring og viser hvordan design kan være både nyttig, bærekraftig, innovativt og vakkert.

Over en periode på ti dager møtes norske og internasjonale designere i hjertet av Vestlandet for å diskutere, eksperimentere og sosialisere – for slik å bringe designnæringen fremover.

For publikum er Bergen Design Festival en unik mulighet til å komme tettere på, og få innblikk i og forståelse for måten designere tenker på – og hvordan design både er en viktig brikke i samfunns- og næringsutviklingen, og herunder hvordan design er med på å utforme omgivelsene og hverdagen til den enkelte.

I år som i fjor samarbeider Bergen Design Festival med Innovasjonsuken OPP om å skape liv i bybildet og synliggjøre de kreative og innovative kreftene i regionen. I tillegg arrangeres Stormkastfestivalen, entreprenørskapsmessen Nuwave og interiør- og designmessen Tendens samme uke.

Overhaus har i samarbeid med fotograf Cecilie Bannow nok en gang utformet festivalprofilen.

Se festivalprogammet her