Westerdals: Avgangsutstilling

Avgangsutstillinger våren 2019

Med våren følger også avgangsutstillingene - en super mulighet for studentene å bli oppdaget av den etablerte bransjen. Vi heier på morgendagens visuelle kommunikatører!

Westerdals: Avgangsutstilling

Westerdals: Avgangsutstilling

Westerdals: Avgangsutstilling #

Avgangsutstilling på Westerdals viser bacheloroppgaver og andre arbeider fra bachelorkandidater på grafisk design, Retail Design, interiørarkitektur og Art Direction. Offisiell åpning av utstillingen på campus Fjerdingen, tirsdag 11. juni fra kl. 15-19. Utstillingen står til torsdag 13. juni.

Les mer om utstillingen

Arkitektur- og designhøgskolen: AHO WORKS #

Arkitektur- og designhøgskolen ønsker velkommen til åpning av utstillingen AHO WORKS DIPLOM+STUDIO EXHIBITION lørdag 8. juni kl. 12.00. Her presenteres diplomoppgavene til 60 avgangsstudenter og studentarbeider fra 1. til 5. år på arkitektur, design og landskapsarkitektur. De lover kreative og unike prosjekter fra fremtidens arkitekter og designere. Utstillingen står til 13. juni.

Les mer om utstillingen

KHiO: Avgang 2019 - Design #

6. juni kl. 18.00 åpner avgangsutstillingen til studentene fra avdeling Design på Kunsthøgskolen i Oslo, og du får mulighet til å se arbeidene til 27 bachelorstudenter og 24 masterstudenter. Avgangsutstillingen er gratis og åpen for alle fra torsdag 6. juni til og med søndag 16. juni. Åpningsseremoni i Resepsjonsområdet.

Les mer om utstillingen

NTNU Gjøvik: Bachelor i grafisk design #

Sytten avgangstudenter fra Bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik holder utstilling 31. mai og 1. juni.

Les mer om utstillingen

UiB: Masterutstillingen i design #

Fakultet for kunst, musikk og design (UiB) har gleden av å invitere til åpningen av årets Masterutstilling i design, fredag 3. mai kl. 18.00 i Øvre Hall, Møllendalsveien 61, Bergen.

Les mer om utstillingen