Årsmøte – Grafill Illustrasjon

Grafills hus Faggruppe-arrangement
Gå til innholdet

Grafill Illustrasjon inviterer til åpent årsmøte mandag 6. november.

Årsmøtene er en mulighet for medlemmer til å bruke stemmeretten sin og bli kjent med alle de fantastiske frivillige som driver gruppene. Samtidig er årsmøtene viktige for demokratiet til Grafill og en anledning til å påvirke ditt lokallag eller din faggruppe. Leder og kasserer er vervene som er på valg hvert år.

Det er kun Grafills medlemmer som har anledning til å stemme på årsmøtene, men ikke-medlemmer kan også delta som observatører, men da selvfølgelig uten mulighet til å stemme. Alle Grafill-medlemmer som føler faglig tilhørighet til en faggruppe kan delta og stemme i disse, og Grafills administrasjon vil være til stede med oversikt over hvem som er stemmeberettiget.

Medlemskontingent må være registrert betalt før årsmøtet. Hvis du er usikker på om du er Grafill-medlem, eller har geografisk tilhørighet til et lokallag eller faglig tilhørighet til en faggruppe, ta kontakt før årsmøtet.

Har du forslag til kandidater eller ønsker du å stille som kandidat til verv som styremedlem, leder eller kasserer i en faggruppe eller et lokallag? Send forslag til liz@grafill.no.

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn her!

Program mandag 6. november
17.00 Dørene åpner
17.15 Valg av styreleder, kasserer
17.30 Meningsutvekslinger
18.00 Feiring

Mandag 06. november 2023
Kl. 17.00-19.00
Grafills hus, Møllergata 39, 0179 Oslo

Påmelding er obligatorisk: app.checkin.no/event/63805/grafill-illustrasjon-arsmote-2023 

Alle stemming skjer digitalt via zoom. Bli med: https://zoom.us/j/94765203569