Uglylogo og Presserommet presenterer trykk til inntekt for Blå Kors

I en utfordrende tid der alle har fått beskjed å holde oss borte fra folk har to kreative hoder funnet tilbake til hverandre, for å spre positivitet og kjærlighet.

Detgaarbra 08

Presserommet har sammen med designer Frode Skaren, også kjent som Uglylogo, gått sammen får å lage kunst.

På hver sin kant har de sammen laget et nydelig pregtrykk; Et to-farget trykk i A4 format, trykket på 500 grams kartong i begrenset opplag. Uglylogo har laget motivet fra sitt hjemmekontor i Kvinesdal på sørlandet, mens produksjonen har blitt gjort av Magnus i Presserommets lokaler i Fredrikstad.

«Det er en vanskelig og krevende tid for alle. Uvissheten som rår skaper mye utrygghet og maktesløshet for hva fremtiden vil bringe. Barn i Norge som ikke har det så bra hjemme har det ekstra vanskelig nå som skoler og barnehager er stengt. Derfor vil vi donere disse inntektene til Blå Kors Barnas Stasjon til familier i sårbare livssituasjoner. Vi har alle et ansvar for å hjelpe hverandre i slike tider, og dette er vår måte å hjelpe på», kommer det fra Magnus og Frode.

De har priset trykket til 200 kroner, hvorav 75 kroner går til produksjon og porto, og resten går uavhengig til Blå Kors Barnas Stasjon

Trykket er i begrenset opplag og kan bestilles her:
uglylogoartstore.com