Ny felles identitet for Visit Innlandet

Creuna fikk oppdraget med å utvikle en ny felles identitet for Visit Innlandet. Målet er å skape gjenklang og appell både hos turister og reiselivsaktørene i området.

Visit Innlandet 01

Mellom storby og fjell og fjord og flater ligger et spesielt land. Med åpne armer og et varmt smil ønsker det deg velkommen inn i sin myke favn, der eng og marker, åkrer og gårder, skog og åser danner mønsteret i et bølgende teppe som ligger lett over landskapet.

Slik presenterer Visit Innlandet seg for sine gjester. Destinasjonen er et resultat av at Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv har skiftet navn. Dessuten har Ringsaker kommet til.

Creuna fikk oppdraget med å utvikle en ny felles identitet for Visit Innlandet, resultatet er et uttrykk inspirert av myke verdier og et landskap med vennlige, avrundede former. Dermed markeres en kontrast til det barske og dramatiske som mange norske destinasjoner spiller på. I samme ånd inviteres det til opplevelser orientert rundt fellesskap, sosialt samvær og nytelse. Kommer du hit kan du leve ut drømmen om det gode liv på landet. Du kan nyte av det som er foredlet gjennom generasjoner av dem som bor og jobber her. Derav slagordet: Innlandet. Skum fløten.

I Innlandet er naturen i stor grad bearbeidet – i motsetning til mange andre steder i Norge. Logo og identitet er inspirert av linjer som naturlig ligger i landskapet, eller som oppstår ved produksjon og innhøsting. Logoen finnes i ulike varianter og kan tilpasses flaten hvor den skal brukes. I fargepaletten inngår tre sterke farger, også disse hentet fra landskapet i området. De favner alle årstidene, samt land og vann.

Som en del av identiteten er det valgt ut et sett med signaturbilder. De etablerer det store åpne landskapet, linjene og naturen, som sammen med logovariantene skaper gjenkjennelse og et tydelig særpreg.

Team
Grafisk designer – Bjørn Endre Langeland
Grafisk designer – Andrea Claussen
Strategisk rådgiver og kundeansvarlig – John Aurtande
Prosjektleder – Gunilla Ditlef-Johansen
Tekstforfatter – Olav Nausthaug
Motion – Jonas Stava
Produsent for film – Stein Øvre

creuna.no

Spill video

Visit Innlandet - lanseringsfilm

01:23