Nordic design crew - nytt designbyrå

Med et nettverk av dyktige samarbeidsparnere rundt seg har Astrid Wolden startet opp designstudioet Nordic Design Crew. Fra en nedlagt togstasjon midt i Norge skal hun sammen med crewet sitt jobbe litt nisjete med strategisk design og merkevarebygging etter nordiske designverdier.

Singsaas Stasjon

– Design er kraftfullt. Og jeg har tro på at god design kan gjøre verden til et bedere sted om den brukes rett. Nordisk design er enkel, lett å forstå og vakker å se på. Og den varer, det er kanskje derfor så mange investerer i den, forteller Astrid.

Byrået samarbeider med andre små designstudioer og fageksperter. – Det gjør oss fleksible og effektive slik at vi kan løse ulike oppgaver i alle størrelser og art så lenge vi holder oss til de nordiske verdiene våre.»

Astrid Wolden har 13 års erfaring fra designbransjen. Som nyutdanna teama hun opp med studievenninna og grüda Punsj formstudio, så fikk begge jobb i Form til fjells som hun har vært med på å bygge siden 2007. Nå er tiden inne for å gi drømmen en sjanse på Singsås stasjon.

Drømmen er å bygge Singsås stasjon til en kreativ destinasjon. Og gjøre det til en arena hvor design og kunst kan skapes, oppleves og formidles.

Instagram: @nordicdesigncrew