Linn Bakke ny partner i WE Oslo

WE Oslo ønsker å styrke sin strategiske kompetanse og får Linn Bakke, tidligere partner i Redink, med på laget.

Fra venstre: Linn Bakke, Kristine Lillevik og Camilla Hansteen (foto Marte Garmann)

Fra venstre: Linn Bakke, Kristine Lillevik og Camilla Hansteen (foto Marte Garmann)

WE Oslo har i løpet av de tre siste årene bygget en bred kundeportefølje og fått et solid fotfeste i designmiljøet i Oslo. Byrået jobber med strategisk design og merkevarebygging og har lenge sett hvordan branded content spiller en stadig viktigere rolle som identitetsbygger for en merkevare.

- Vi opplever at faget vårt er i endring. Identitetsutvikling handler om mer en visuelle virkemidler og kundene våre har et økende behov for profilbyggende innhold, forteller Kristine Lillevik, designer og partner i WE Oslo. Merkevarebygging handler om konsekvent kommunikasjon i alle kanaler, og innhold er et effektivt verktøy i det å bygge identitet og opplevelse. Linn skal bidra til å utvikle både byrået og identitetsbegrepet.

WE Oslo er stolte over å få med seg Linn på laget, forteller Camilla Hansteen, den andre av dagens to partnere i WE Oslo. - Navnet hennes har stått på blokka i snart tre år. Hun har både den digitalstrategiske kompetansen og den designfaglige forståelsen vi er på jakt etter. At hun velger WE Oslo når hun først forlater Redink, tar vi som en bekreftelse på at vi gjør noe riktig.

Linn Bakke har 20 års erfaring fra design og merkevarebygging. Hun har vært med på å bygge opp Redink, et av landets største kommunikasjonsbyråer, hvor hun har ledet både
designavdelingen og strategiavdelingen. - Jeg har fulgt WE Oslo fra sidelinjen helt siden byrået ble startet. Kristine og Camilla er drivende dyktige designere og har klart å skape et spennende miljø, et designdrevet byrå som skiller seg ut, forteller Linn Bakke. Hun gleder seg til å jobbe i mindre skala, sammenlignet med der hun kom fra, med større
nærhet til mennesker, fag og økonomi. - Men først og fremst gleder jeg meg til å være med på å stake ut kursen for byråets videre fremtid, sier en entusiastisk Linn Bakke.