Flere kreative krefter til Lid & Wiken

Økt pågang og påfyll av nye kunder har gjort at Lid & Wiken har fått med seg flere kreatører på laget.

Pressebilde L W

Tidligere i år feiret byrået sitt 5-årsjubileum, og forflyttet seg til nye kontorlokaler på Youngstorget. Nå føler gründerne Eva Wiken og Natasha Lid Bjørdalsbakke seg godt rustet for en travel tid med nye, spennende og større prosjekter.

– Vi jobber hardt for å være et skikkelig bra sted å være. To av de viktigste ingrediensene for å lykkes med dette, er morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver, samt entusiastiske og dyktige kolleger, sier Eva.

Med seg på laget har de fått med seg Oda Sofie Granholt. Hun er ansatt som grafisk designer etter fire år i designbyrået Int. Oda Sofie er allerede godt i gang med å utvikle visuelle identiteter, skape gode kundereiser og redaksjonell design for flere av byråets oppdragsgivere.

I tillegg har Lid & Wiken tilknyttet seg kreatørene Hedda Marie Kaupang og Alexandra Gjerlaugsen. Hedda har tekstforfatterbakgrunn med lang fartstid som journalist, desker og nettredaktør. Hun skal nå være ansvarlig for tekstuelle utfordringer i Lid & Wiken og holde i kundenes SoMe-behov.

Alexandra er utdannet grafisk designer og art director, og har et år moderne prosjektledelse fra Emergence School of Leadership. Hun har jobbet frilans som både designer og fotograf de siste årene, og brenner for visuelle og gode opplevelser i alle slags former.

– 2018 har vært et travelt og givende år så langt. Nå har vi fått på plass spisskompetansen som kreves for å utfordre og løse oppgavene til kundene våre. Da er det bare å glede seg til fortsettelsen, tilføyer Natasha.

(Pressemelding)

www.lidwiken.no