ELLE mELLE utvider med rådgiver i sosiale medier


Endelig kan vi fortelle at vi har ansatt Sara Strand som rådgiver i sosiale medier. Hun er på plass hos oss på Skansekaia allerede.

– Både vi og kundene våre har merket behovet for å ha denne kompetansen på huset. Engasjerende innhold til de sosiale kanalene, som samtidig ivaretar og styrker merkevareidentiteten, blir stadig viktigere. Derfor bestemte vi oss for å satse med en helt nyopprettet stilling i tillegg til det tette samarbeidet vi har med Racer. Vi er glade for å ha funnet noen som har de kvalitetene vi var på jakt etter, forteller byråleder Yvonne Aarset.

Sara startet sin egen moteblogg allerede for ni år siden. Siden den gang har bloggen vært representert på ulike plattformer eid av Bonnier, United Influencers og Nettavisen.

Hun har studert reklame og merkekommunikasjon ved Norges Kreative Høyskole i Oslo og begynte å jobbe frilans med tekst ved siden av studiene. Interessen for de sosiale kanalene ble værende og etter skolegangen var hun med å starte We Don’t Do Print AS. Der jobbet hun med strategi og innhold til sosiale medier for kunder som Tuftewear, Efva Attling og Freia.

Etter at Sara og familien flyttet tilbake til Ålesund har hun jobbet som rådgiver i sosiale medier og tekstforfatter hos I&M Kommunikasjon. Nå er hun altså klar for nye utfordringer her hos oss.

– Jeg har fulgt med ELLE mELLE helt siden jeg gikk medier og kommunikasjon på videregående, og har jobbet frilans med tekst for dem tidligere. Når denne muligheten dukket opp var jeg ikke i tvil og jeg er skikkelig glad for å være på plass. Nå er jeg veldig klar for å bli kjent alle kundene, sier Sara Strand.