Veiledning

Deltakelse i konkurransen skjer via påmeldingsskjema på Grafills nettsider (min side). Du må logge inn med din bruker eller registrere en ny bruker.

Registrering
For hvert bidrag som meldes på går du gjennom en trinnvis registreringsprosess der du velger kategori, oppgir bidragsytere og annen informasjon, laster opp bilder og betaler. Du kan påbegynne en registrering og fullføre på et senere tidspunkt. Merk at det kun er de fullførte og betalte bidragene som er med i konkurransen.

Kategori
Velg den kategorien som passer boken best. Du kan når som helst i registreringen endre kategori.

Beskrivelse
Prosjektbeskrivelsene benyttes i juryens arbeid. Vær kortfattet og presis. Oppgi tittel og annen informasjon om arbeidet som meldes på. Feltet 'Relevante rammebetingelser' er ikke påkrevet, og fylles kun inn dersom det har vært restriksjoner eller føringer som har påvirket sluttresultatet.

Personer
Her krediteres alle som har bidratt i prosjektet. Oppgi alle relevante personer, men merk at det er personene bak det kreative arbeidet som er prisvinnere og hedres under prisutdelingen.

Filer/lenker
Last opp et referansebilde av boken. Bildet benyttes som en visuell referanse under juryarbeidet.

Fysiske eksemplarer
Det er krav om å sende inn fysiske eksemplarer, dette gjelder for alle kategorier bortsett fra ebok i Åpen klasse. Merk fysiske innsendelser med ID-nummeret. Leveres eller sendes innen fristen til Grafill, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo.

Lenker og testbrukere til ebøker
Alle lenker til ebøker må være aktive frem til og med prisutdelingsdagen. For digitale løsninger som krever innhold for at juryen rettmessig kan vurdere bidraget, må innsender påse at juryen får tilgang til en testbruker hvor det allerede ligger innhold. Informasjon om brukernavn og passord oppgis i påmeldingsskjemaet.

Betaling
Husk å sjekke at alle opplysninger er korrekte før bidraget godkjennes og legges til betaling. Du kan betale flere bidrag samtidig fra siden ‘Mine bidrag’. Betaling skjer med kredittkort eller med faktura dersom du har registrert deg med tilknytting til firma. Når betaling er gjennomført genereres det en kvittering som sendes til din epost. Du vil også finne kvitteringen under ‘Mine bidrag’ når du er innlogget.

NB: Betalte bidrag kan ikke redigeres. Bidrag som ikke er betalt innen fristen er ikke med i konkurransen.