Konkurransen

Illustratører, designere, forlag, forfattere og andre som har deltatt på en utgivelse inviteres til å melde på bøker til konkurransen Årets vakreste Bøker.

Konkurransebidrag registrerer du inn i et eget påmeldingsskjema (logg inn). Sett deg inn i regler for deltakelse før du starter påmeldingen.

Årets vakreste Bøker strekker seg helt tilbake til 1933. Formålet med konkurransen er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Vinnere hedres på prisutdelingen, og vinnerbøkene presenteres på Grafills nettsider og i en utstilling som vises både i Grafill R21 og flere norske byer. Se tidligere premierte bøker i vårt digitale vinnerarkivetpå Grafills nettsider.

Årets vinnere vil bli feiret med prisutdeling på Sentralen, og en utstilling i Grafill R21 viser frem alle vinnerbøkene.

NB! Påmelding og innlevering av bidrag til Årets vakreste Bøker er flyttet til juni 2021. Vi går ut med nøyaktig datoer så snart dette er fastsatt.